måndag 11 oktober 2010

Då var det måndag igen

Gomorron! Varför känns måndagmornar så sega? Det är alltid samma visa. Klockan ringer när man är som tröttast. Fast jag går ju inte upp så mycket senare på helgerna, så jag fattar inte vad jag klagar på... På helgerna har jag dock friheten att lägga mig ner i soffan när jag gått upp, och det kan jag ju inte göra idag.

På "allmän" begäran lägger jag här in en bild på fruktstängerna.

De finns som sagt inte överallt, detta svaret fick jag när jag frågade mitt ICA Maxi om de kunde ta in den:

Fruktstången är det värre med, tyvärr. ICA Focus köper detta av en extern leverantör som vi, i dagsläget, inte har några affärer med. Tyvärr kan vi inte köpa endast Fruktstång ifrån leverantören utan vi måste plocka in väldigt stora volymer från deras sortiment för att få handla av dem och det har vi inte möjlighet till idag.

Men bor ni i närheten av Göteborg finns de alltså på ICA Focus mittemot Liseberg.

Igår funderade jag en kort stund på om jag skulle gå iväg och simma. För säkerhets skull så kollade jag på Åbybadets hemsida om öppettiderna var som vanligt. Då fick jag reda på att söndag – tisdag skulle allmänheten bara ha tillgång till halva bassängen, den grunda delen, på grund av tävlingar. Eftersom merparten av folket inte kollar in hemsidan innan de går dit skulle det alltså betyda normal söndags-folksamling på halva ytan, så nej tack! Istället ringde jag kollegan I-M för att kolla om jag fick komma och kolla de 2 kattungarna som de passar under helgen. Det fick jag. Det blev en skön promenad dit, trots kraftig dimma, på 41 minuter.



Här är Frasse och Skruttis, har ingen aning om vem som är vem. Den till höger var i alla fall lite keligare.

På vägen hem gick jag en annan väg, så det blev sammanlagt 90 minuters promenad igår. Efter det var jag ganska stel, men det är väl inte så konstigt då det var länge sedan jag tog 2 långa promenader 2 dagar i rad. Båda höfterna gjorde ont igår med :(

Idag blir det våtväst. Härligt! Annars bjuder veckan på besök hos sjukgymnasten och så våtväst/simning/kören som vanligt. Ha en bra måndag!

8 kommentarer:

  1. Jag ska definitivt hålla utkik efter sådana fruktstänger här. Vad kostar de?

    Många kramisar från ett frostigt Malmö

    SvaraRadera
  2. Ha en trevlig vecka! Ha det gott..själv har jag kompledigt och latmasken...sovit till 09.00.... känns så lyxigt... helt otroligt.

    Kati

    SvaraRadera
  3. vad duktig du är och promenerar :)

    jaha du menar så!! fast fattar inte hur man gör det, jag ska vara glad att jag fick en såndär ticker gjord, haha :P men ska kolla upp!

    SvaraRadera
  4. Aha, nu vet jag vad jag ska leta efter. Tack.
    Kramen

    SvaraRadera
  5. De såg gulliga ut de där stängerna på paketen :) Men jag undrar lite, du skrev tidigare att det var 93 % frukt, inget tillsatt socker osv osv.. men vad är de övriga 7 %? Vatten, eller är det typ havregryn etc, så det blir som en bar? Lite nyfiken!

    Själv är jag på utbildning, som är superintressant.. dessutom god mat, idag fick vi marängswiss-buffé till efterrätt efter middagen. Känner mig som ett barn på julafton :)

    SvaraRadera
  6. Vad är det för fruktstänger; godis eller torkad frukt? Vilka söta katter!

    SvaraRadera
  7. Kati: Njut, det är du värd! Kram

    JD: När du går in på tickern så klicka på NEXT (från den sida du hamnar på, där du slår in vikten), där kan du säga om den skall vara "light" eller "dark". Testa!

    Inger: Du kan ju hoppa in på Focus och handla dem! Kram

    Emma: Har skrivit mer om stängerna i dagens inlägg. Marrängs-swisch-buffé, vilken mardröm! Svårt att hålla sig borta från en sån :)

    Sandra: Det är torkad frukt.

    SvaraRadera