lördag 9 oktober 2010

Dum våg idag

Gomorron! Idag var det dags att hoppa upp på vågen igen. I söndags hade jag ju precis passerat -20 kg och där stod jag kvar idag. Hade hoppats på ytterligare minskning, men icke. Så det var bara -0,3 kg denna veckan. Inte alls nöjd med det. Får fundera på om jag gör något fel eller om det bara är "en sån vecka".

Igår debatterade jag med mig själv halva eftermiddagen om jag skulle sticka iväg och simma eller inte efter jobbet. Men jag stack dit i alla fall. Det är så skönt att simma, men inte på fredagseftermiddagar. Tänk er en utomhuspool en riktigt varm sommardag. Så mycket folk är det. Skulle tippa på att det var 200 pers i och utanför poolen. 3 banor med simtränande ungdomar från MASS. 2 banor fullknökade med lekande barn, och 3 banor med motionssimmare. I mitten på dessa banor ligger alltid ett par crawlande herrar som simmar snabbt, och skiter i att kolla var de simmar. Man blir påsimmad hela tiden. Sen har vi damerna som tror att det är ett kafferep de har hamnat på... de ligger och simmar i bredd och tjötar samtidigt. Dessa måste man ju simma om, men då blir man garanterat påsimmad av de crawlande herrarna. En halvtimme står jag ut sen är jag ett nervvrak. Detta trots att jag har öronproppar som tar bort det mesta av oljudet.

Innan jag simmade mötte jag min kusin Patrik utanför, han väntade på sina döttrar Ida och Mathilda. Det visade sig att han läser här ibland och visste bra mycket mer om mig än vad jag vet om honom. Det var väldigt länge sedan vi sågs sist, jag var och hälsade på dem hösten 2008 tror jag. Trots att jag bara har 2 kusiner och båda bor i Göteborg så ses vi alldeles för sällan.

Jag åkte aldrig till Focus för att köpa mer sashimi, moppen gick liksom bara av sig själv hem... Orkade inte. Får se om jag ringer och kollar om de har någon kvar idag eller ej. När jag kom hem och tömde brevlådan såg jag att jag fått ett roligt brev:


En vinst från BraKorsord! Tyvärr vann jag inget på lotterna, men jag hade kul en stund i alla fall :)

Idag har jag installerat nya virusprogrammet, det håller just nu på att söka igenom datorn. Får se om något mysko hittas. Skall också köra lite andra program som snokar reda på virus och malware och se om det ger något resultat.

I helgen har jag som vanligt inga speciella planer, precis som jag vill ha det. Jag skall lägga lite tid på att plugga lite låttexter för kören, har inte varit så duktig med det. Vi skall ju ha en konsert den 9 december, och några av låtarna vi skall sjunga är från förra årets föreställning. Då var jag ju inte med, så jag kan inte de låtarna. Pluggdags för mig alltså. Sen skall vi väl få in ett par promenader och kanske en simning till. Är riktigt nöjd med att jag var i poolen 4 dagar i rad denna veckan, men det kan bli bättre. Uppenbarligen gjorde det inte någon skillnad på vågen. Hm. Men jag mår bra av att simma/gå på våtväst, det är det viktigaste.

Hoppas ni får en härlig helg!

8 kommentarer:

 1. Nu: grattis till - 20 kg!!! Kram och trevlig helg önskar Åsa i Norrköping

  SvaraRadera
 2. Happy saturday!

  Håll ut... det är något tillfälligt bara... det kommer...

  Du är ju jätteduktig med att träna...

  Kati

  SvaraRadera
 3. Det tar ett tag för kroppen att börja göra sig av med "skiten". Speciellt om man inte har tränat på ett tag, jag har "fastnat" på samma ställe.

  SvaraRadera
 4. Grattis till vinsten! Strunta i vågen, det går ju åt rätt håll. Du går ju ner varje vecka, även om inte så mycket. Tiden går fort!

  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 5. Synd att du inte vann på din vinst!

  SvaraRadera
 6. Hejja dig som går iväg och simmar i ur och skur.
  Önskar dig en underbar helg

  kram

  SvaraRadera
 7. HEJA DIG!! Du ska se att det bara är något tillfälligt, det gäller bara att stå ut.
  Ha en underbar helg du med!
  Kramen i

  SvaraRadera
 8. Åsa: Tack!! Önskar dig detsamma. Kram

  Kati: Nja, tillfälligt är det nog inte, det går ju lika långsamt hela tiden. Men det är bara att acceptera. Kram

  Jennie: Jag tycker inte jag tränar mycket, simningen är ju bara 25 minuter... Men jag kan inte göra så mycket annorlunda, så det är bara att gilla läget.

  Emma: Tack, hade suttit gott med en liten vinst dock :) 1,5 kg på en månad är ju alldeles för sakta... nä nu skall jag sluta vara missnöjd.

  Sandra: Ja, en liten vinst hade inte suttit fel... men det var kul att skrapa i alla fall :)

  Katarina: Vill träna mer. Vill vara som de på Biggest Loser, men det lär ju aldrig hända :) Kram

  Inger: Tillfälligt är det nog inte, det är ju med denna hastigheten det har gått hela tiden. Bara att gilla läget. Kram

  SvaraRadera