fredag 8 oktober 2010

Rosa Bandet-galan

Gomorron. FREDAG! Älskar fredagar, men vem gör inte det? Kanske en som jobbar helg... Torsdagar är kul de med, då får jag gå till kören. Det är så himla roligt, vi är många nu, vi måste vara närmare 40 st. Fint sjunger vi också :) Den 9 december skall vi ha en liten konsert, det skall bli kul.

Igår fick jag ett mail från Katarina. Hon undrade om jag ville ha hennes biljetter till Rosa Bandet-galan i Lisebergshallen den 28 oktober (hon hade vunnit dem). Eftersom hon bor i Malmö är det lite långt så där mitt i veckan. Givetvis blev jag jätteglad och tackade ja. Gick in till kollegan M, där också kollegan I-M var, och lät dem "slåss" om vem som skulle få följa med. M vann. Så nu skall vi ut på galej, vi skall ut och äta en bit innan. Sen kan ni spana och se om ni ser oss på TV3:s direktsändning :) Det skall bli så kul, jag har aldrig varit på ett sådant arrangemang tidigare. Jag lämnar ju inte min lägenhet så ofta, mer än för jobb, men detta skall bli så kul. Tack än en gång för att du tänkte på mig!

Simningen igår morse var jätteskön, även om det inte var så mysigt att moppa dit i ösregnet.

Efter jobbet var jag iväg och hämtade mitt proteinpulver, det kallar jag snabb leverans eftersom jag beställde det tisdag morgon!

Idag tror jag att jag skall simma efter jobbet, lite mer avstressat än det är på mornarna. Fast samtidigt vet jag att jag blir så otroligt stressad när jag väl är där, av att det är så mycket folk, att jag inte simmar så mycket längre än jag hinner på mornarna. Men även om det är kort tid och lite träning så är det i alla fall bättre än ingenting. Är vädret OK så fortsätter jag nog till Focus och köper lite mer sashimi... blev helt fast när jag smakat det för första gången förra fredagen. Jag skall försöka få till lagen själv, då kan jag använda Canderel istället för socker. Men jag tror det blir svårt, jag är inte så bra på sånt. I-M: har ni försökt? Vad var det lagen innehöll mer än soya, ingefära, chili, lime, vitlök och socker? På Focus hittade jag också ett perfekt litet mellanmål, eller snarare nödproviant när blodsockret blir för lågt. Fruktstänger med 93 % frukt och inget tillsatt socker. Perfekt att ha några sådana i väskan att ta till om man blir lite skakig eller inte kan äta när man har tänkt sig. Tyvärr kan inte ICA Maxi ta in dem (har kollat) så de går bara att köpa på Focus.

Datorproblemet verkar ha ordnat upp sig, men jag köpte ändå uppgraderingen på virusprogrammet Panda igår. I helgen skall jag söka igenom datorn med AdAware och göra en total avinstallation med ett annat litet program, innan jag installerar den nya versionen. Hoppas problemen inte kommer tillbaka.

Hoppas ni får en härlig fredag med mycket mys ikväll. Någon som skall göra nått kul i helgen?

7 kommentarer:

 1. Är glad att jag kunde göra dig glad

  kram

  SvaraRadera
 2. Härligt! Vad spännande att gå på en sån gala.

  I helgen blir det lugnt, ska promenare och ta med mig kameran och se om jag kan fota något spännande.

  ha en underbar fredag!

  SvaraRadera
 3. Ha så himla trevligt!

  En helt annan fråga: visst har du skrivit någon gång om stickor man kan använda för att se om man är i ketonfasen? Vad heter de och var köper man dem?

  SvaraRadera
 4. Lite tveksam inför detta med sashimi men vad vet jag. Får npg prova nån gång..

  Kul med galan. Galor är alltid trevliga att gå på. Själv gick jag på Guldbaggegalan 2008 och det var så himla roligt.

  Ha en trevlig helg min vän!!

  Kramen i

  SvaraRadera
 5. Hej igen!
  Såg din kommentar inne hos mig. Vad är "ordverifieringen" och vet du hur man får bort den??

  Sen undrar jag om du vet hur man får bort den där "säkerhetsvarningen" som alltid kommer upp när man ska kommentera i din & Katarinas blogg. De är jätteirriterande de också. Varje gång dyker de upp...

  Kramen i

  SvaraRadera
 6. Ha det kul på galan... trevlig helg... älskade svägerskan min..

  Kati

  SvaraRadera
 7. Katarina: Nu hoppas vi bara att de kommer fram, så det inte blir som med pulvret och CD-skivorna... KRam

  Stina: Ja, det skall bli jättespännande! Promenera med kameran var precis vad jag gjorde :)

  Min egen hälsa: Jag svarade dig i din blogg, de finns på apoteket och heter något med keto... Kostar drygt 110 kr för 50 st.

  Inger: Sashimi är rå lax och tonfisk som ligger i en god lag av soya, ingefära, vitlök, chili, lime och socker. För mycket socker, så jag vill lära mig att göra den själv med Canderel. Datorfrågorna svarade jag på i din blogg :) Kram

  Kati: Njut av din ledighet!! Kram

  SvaraRadera