onsdag 3 november 2010

Det är mycket nu...

Gomorron. Regnet fullkomligen vräker ner och jag har gett mig själv ledigt från simningen idag. Istället skall jag gå in och jobba över innan jag egentligen börjar. Jobbade över 1,5 h igår eftermiddag, det är mycket nu. Inte har jag sovit bra i natt heller. I vanliga fall när jag vaknar mitt i natten så kan jag helt enkelt inte somna om. Tänker inte på något speciellt, är bara inte trött förrän efter en timme eller så. Men i natt när jag  vaknade vid 2-tiden så kunde jag inte somna för att jag låg och tänkte på jobbet. Hur jag skulle lägga upp saker och prioritera. Igår sysslade jag med en sak som tog 6 h som jag inte hade planerat, så jag halkade efter en hel del. Inte bra när man ligger och funderar på jobbet på nätterna, det får inte bli någon vana!

Igår hade jag med mig pappa & Maritas post till jobbet (deras post kommer ju till mig) som de skulle hämta någon gång under dagen. De ringde och frågade om de fick bjuda på den goda skaldjurssalladen på Delikatesshörnan (vid ÖB i Sisjön). Gärna svarade jag! Här är en bild på salladen som jag tog med mobilen i vintras.
Jag åt allt protein (inte ägget som jag inte tål) och hälften av salladen. Tvekade länge på om jag skulle tåla den underbara vitlöksdressingen som hör till, men jag chansade. Det finns ingen laktos i då den är gjord på hel-majonäs, men den är ju fet. Jag tog ungefär 1/3 av dressingburken och det gick bra. Salladen blir så mycket godare med den dressingen, och det är ju inte så att jag är där varje dag och äter. Jag har inte varit där sedan februari så det kändes OK att unna sig lite dressing.

Idag håller jag tummarna för min pappa som skall in och göra en operation. Hoppas allt går bra!!

Och på tal om föräldrar, vissa tycktes tro att mamma skall stanna hela helgen... då skulle både hon och jag bli galna! Nej, hon både kommer och åker på fredag. När hon kommer en vanlig arbetsdag så blir det ju bara mellan 16.30 och ca 20.00 som vi ses, men när hon kommer när jag har halvdag så blir det ju lite längre. Därför är det bra att passa på när jag har halvdag, det blir inte så stressigt då. Men det får inte regna som det gör nu, inte kul att åka buss med byten med en blöt hund. Vi får se hur det blir.

Nu skall jag packa ner min frukost och gå till jobbet. Ha en bra dag!

5 kommentarer:

  1. Det är ju hopplöst när man kommer in i de där funderingsvändorna när man skall sova. Inte bra. Men det går ju inte att styra liksom. Hoppas att du får sova inatt istället.
    Den salladen såg inte fel ut du :). Skönt att det gick bra med dressingen till, som du säger så är det ofta det som är pricken över i.
    Ha en bra dag, o hoppas det går bra för din pappa.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Inte bra att ligga o grubbla om nätterna. Hoppas du får gjort allt du ska o kommer ikapp så du får sova framöver.

    Salladen såg fräsch ut o lite dressing skadar inte. Du behöver ju fett också för att gå ner i vikt.

    Ha en fin dag
    I Malmö vräker det också ner...
    kram

    Ps: tack för fruktstängerna, kom igår! Ska testas idag :) Ds

    SvaraRadera
  3. Vad jobbigt hörrö! Inte kul att vakna så tidigt och inte kunna somna om. Och allt låter så stressigt för dig, jag har typ 5% stress, ändå får jag panik! hehe

    SvaraRadera
  4. Nä tänka på kvällen ska man inte göra. Bättre att låta bli. Alla mina bra idéer kommer alltid när jag sitter på toa av nån underlig anledning...hahaha...

    Och jaa, alltid roligt när lilla mamma kommer på besök men lika roligt när hon åker igen - jag håller med!

    Ha en underbar torsdag min vän!!
    Kramen i

    SvaraRadera
  5. Imsavimsa: I natt sov jag 7 h med ett avbrott, men det var inte långt. Tyvärr känner jag mig inte pigg, men det är bara att in och jobba ändå.
    Salladen är underbar, testa den någon gång när du är i krokarna.
    Kram

    Katarina: Ikapp är jag inte än, det lär dröja för de ger mig hela tiden mer att göra, men fördelen med att gå in innan jobbet är att jag får jobba mer eller mindre ostört. Då får man gjort mycket mer. KRam

    JD: Blir inte stressad så lätt men när det är riktigt mycket på jobbet kan jag inte slappna av.

    Scrapmoster: Läste upp din kommentar för mamma och vi skrattade båda gott :) Kram

    SvaraRadera