torsdag 4 november 2010

I valet och kvalet

Gomorron. Sitter här och försöker bestämma mig. Skall jag åka och simma eller gå och jobba? Vad är bäst för mig? Att simma är ju alltid bra, lite motion skadar ju ingen. Men om jag går in och jobbar 1,5 h före jag egentligen börjar, så får jag mycket gjort och lite av stressen släpper. Det är ju också bra. I eftermiddag kan jag inte jobba över för jag måste gå och hämta mitt paket med stegräknaren och proteinpulvret jag beställde i söndags. Fick SMS om att det kommit igår, men då vräkte regnet ner och jag gick hem och städade lite istället. Jag tror jag går in och jobbar och sen går jag över till Willys (posten) i eftermiddag. Regnar det så so what? Det finns ju regnkläder. Så blir det. Stress är inte nyttigt för kroppen.

Igår var det jobb från 6.15 till 17.00. Sen hem och städade lite, det såg ut som ett mindre sjöslag dragit fram här. Ifall mamma kommer på fredag så vill jag ju inte ha det så. Nu är min mamma en sån bra mamma att det inte behöver vara nystädat, men lite fräscht kan det ju i alla fall vara :) Helt klar blev jag inte, Cornelia blev tokig och "tvingade" mig att sätta mig i soffan efter en timme eller så, men det ser betydligt mycket trevligare ut här nu.

Jag har inte fått någon reaktion på om Katarina, Anna eller Sandra gillade frukstängerna. Har ni smakat på dem? Var de goda? Lite nyfiken är jag allt :)

Jag ber om ursäkt för att jag har varit urusel på att läsa och kommentera era bloggar de senaste dagarna, men jag skall ta igen det i helgen. Lovar.

Nu går jag till jobbet. Ha en bra dag!

6 kommentarer:

  1. Upptäckte igår att de har fruktstängerna på ICA Kvantum här i Billdal så det kanske är så att de börjar komma in på lite fler ställen allteftersom.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Godmorgon, jag testade en fruktstång igår och jag fick ju aprikosstängerna. Jag måste säga att det tog några tuggor innan man vande sig...vet inte vad jag förväntade mig. Men det var helt okej.

    jag är nyfiken på de andra smakerna och ska kolla på ICA kvantum på andra sidan stan om de finns där. Min son gillade dem INTE....blärk sa han direkt haha.

    Tycker du gör rätt i som hoppar simningen o jobbar lite. Både lite övertid och du får jobbat undan så du slipper tänka på jobbet på fritiden.

    KRAM från mig

    SvaraRadera
  3. Jag skulle välja simning! Själv blir jag mycket mindre stressad, betydligt piggare och jobbar mer effektivt när jag jobbar om jag får min motion!

    Tycker också det skulle vara intressant att höra om fruktstängerna. Med tanke på hur ex aprikoser smakar torkade (och hur söta de är) så vore det kul att höra hur stängerna smakar.

    SvaraRadera
  4. Jag skulle också satsa på jobbet. Då slipper man enhel del stress som det innebär att ligga efter. Hur du än gjorde så hoppas jag du fick en bra dag!!
    Kramen i

    SvaraRadera
  5. Jenny: Wow! Vad kostade de där? Hoppas de tar in på "mitt" Kvantum också, det ligger ju ett bortåt Frölunda Torg. Kram

    Katarina: Va? Gillade du dem inte? De som är så goda. Alldeles lagom med några munsbitar för att sänka blodsockret och stilla den värsta hungern. Kram

    Emma: 25 minuters simning kan nog inte jämföras med en timmes spinningpass, man blir inte lika "genomkörd". Valde jobbet då jag får så mycket gjort när jag är själv.

    JD: Jo då, mycket gjort, men mycket kvar...

    Inger: En bra dag fick jag, men mer jobb väntar :) Kram

    SvaraRadera