onsdag 6 april 2011

Dag 21 - Min favoritfrukost

För mig handlar detta inte om vad man äter utan var. Mitt absoluta favoritstället att äta frukost på är i sittbrunnen i mina föräldrars båt. Å vad jag älskar det. Kanske har pappa varit på morgonpromenad till något bageri och köpt färska frallor? Teet är varmt och gott och det finns inget ställe som en alldeles vanlig frukostmacka kan smaka så gudomligt.

Näst bäst är att äta på min altan en sommarmorgon. Innan det blir så där varmt så att jag knappt kan vistas på altanen. Är det vindstilla är det rena bakugnen där, då den vetter rakt mot söder. Men på morgonen, innan solen kommer över planket mot grannen, då är det jätteskönt där ute.

Nu för tiden äter jag bara yoghurt och flingor till frukost. Förut åt jag alltid smörgås. Min mage är inte så förtjust i mjukt bröd nu för tiden, så det blir inte bröd så ofta.

3 kommentarer:

 1. Vilka fina toppar du köpte vännen!! Och din uteplats ser verkligen härlig ut. Det är jätteroligt att läsa utmaningen och få reda på mer om dig.

  KRamen i

  SvaraRadera
 2. Att äta frulle på en båt låter ljuvligt!

  kram

  SvaraRadera
 3. Inger: Tackar! Du vet väl att du är välkommen på fika på min altan när du vill (och man kan sitta ute)? Då känner du inte av katthåren :) Kram

  Katarina: Det finns inget härligare ställe att äta frukost på. Kram

  SvaraRadera