måndag 18 april 2011

Dag 33 - Så sover jag

I sängen: På mage, men ändå lite på sidan, med en kudde under vardera arm, samt en kudde mellan huvudet och höger axel och en kudde under magen (så att svanken minskar). Fötterna utanför sängen (längst ner). Cornelia på höger arm. Har jag ont i ryggen när jag går och lägger mig så hissar jag upp huvud- och fotändarna, och ligger på rygg med massa kuddar bakom huvudet. Skulle sova jättebra så om inte Cornelia hade tavat så på mitt bröst. Hon väcker mig 10-20 ggr/natt när hon vandrar på mig.

I soffan: "Ibland" somnar jag på soffan... Förhoppningsvis inte på sidan, för då har jag helvetiskt ont när jag vaknar, i höften och knäna av någon konstig anledning. Annars på magen, med kudde under fötterna (jag kan inte ligga på magen med fötterna utsträckta, det klarar inte vänsterfoten) samt en under magen. Eller halvt liggande/sittande med en kudde under knäna (för ischiasen), men då kommer Cornelia likt ovan.

Hur sover du?

1 kommentar:

  1. hahaha, låter inte helt "prickfritt" det här med att sova hör jag. men jag sitter nästan också upp och sover ibland... Somnar nästan alltid med min kudde under knäna och halvsittande. Ligger platt på rygg var lääänge sen jag gjorde.

    Kramen i

    SvaraRadera