lördag 9 april 2011

Det blir Queen ikväll

Gomorron. Uppe med tuppen. Eller med katten rättare sagt. Katten som inte kan klockan och tycker det är helt OK att väcka mig 4.54 en lördagsmorgon. Upp å äta första frukosten. Nu har jag suttit här en stund och kommer väl snart att luta mig lätt åt vänster = lägga mig ner i soffan och vila en stund. Jag skall väl egentligen inte klaga, för jag tycker att det är väldigt mysigt att vara uppe när hela kvarteret sover.

Hur är det med träningsvärken? Inte så illa som jag trodde det skulle bli. Låren var lite ömma igår, idag är det underbenen som känns. Men jag skall till gymmet idag igen, klockan 10 öppnar de och då skall jag vara där hade jag tänkt. Får se om det blir någon simning efteråt, på lördagarna brukar det vara proppfullt av familjer. Jag skall ta ett snack med de i receptionen och se om jag kan få några tips på stretchövningar, är inte så bra på sånt. Annars tycker jag det var ett kul program jag fick, om jag bortser från att jag inte riktigt kände mig hemma bland alla muskelknuttar i viktrummet. Jag såg en annan maskin i torsdags som jag skall lägga till sen på mitt program, den tränar in- och utsidan av låren. Kan ju aldrig vara fel...

Jag var ju back-up för biljetter till Queen ikväll, ifall pappa inte skulle orka. Han orkar. Men han ringde igår och föreslog att jag skulle köpa en egen biljett och följa med dem. Jag kollade lite på ticnet och såg att det fanns en plats 2 rader bakom dem. Köpte den :) 425 kr kostade det, och det tyckte jag att jag kunde unna mig. Jag gillar den musiken, hoppas bara inte min tinitus blir värre av den höga volymen... Jag skall nog packa ner mina musik- och simproppar för säkerhets skull.


Det skall bli kul att gå på konsert, kan inte minnas när jag var på en sådan senast.

Jag fick brev från mammografin igår, ingenting hittades och jag är "all clear". Skönt, även om jag inte hade någon anledning att oroa mig.

Nej, nu skall jag ta och vila lite innan det blir dags för gymmet. Ha en härlig lördag, väderrapporten här visar bara en stor sol och 12°C. Kanske blir det altanpremiär när jag kommer hem igen?

Jag förlänger tävlingen tills i morgon, för att ge er en chans till. Tycker det är så tråkigt att bara 2 personer är med...

3 kommentarer:

 1. You (Lena) are a champion - my friends
  And you keep on fighting - till the end -
  You are a champion -
  You are a champion
  No time for losers
  Cause you are the champion - of the world!

  Tänkte att denna låttext passade dig idag...Queen konsert, en grymt motiverad tränare.... och en stor önskan om att du skall nå dina mål samt ha en underbar konsert.

  Härlig lördag och massa kramar!

  Kati

  SvaraRadera
 2. Du har fått en blogg award av mig!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Kati: Det var sista låten det, men då smet jag ut och hämtade våra jackor i garderoben... Allt för att slippa den långa kön sen :) Kram

  SvaraRadera