söndag 15 maj 2011

Då kör vi lite till då

Gomorron. Har precis börjat jobba igen, hoppas verkligen inte att det blir hela dagen idag. Var så trött igår när jag slutade, då hade jag jobbat sammanlagt 7 h. Inte så kul sätt att spendera en helg, men det regnade ändå ute och plånboken blir glad för den extra lönen. Eller rättare sagt det nästan tomma sparkontot...

Igår blev det lite extra krångel, men när jag skulle logga på jobbdatorn så gick det inte. Det var bara att ta på mig kläderna och ta en morronpromenad till jobbet. Mycket riktigt, datorn var avstängd. Kan inte riktigt fatta hur det gick till eftersom jag VET att jag lämnade den på. Massa program och filer var öppna. Mysko, men jag fick mig i alla fall en promenad. Jobbade 3 h, sen funderade jag en stund på hur jag skulle göra. Det slutade med att jag packade den lätta träningsväskan, d.v.s. bara med simsakerna, och promenerade till gymmet/simhallen. Min rygg tycker ju inte om att bära saker, så en 40 minuters promenad med träningssakerna gillar den inte. Skorna väger en del. Men bara simsakerna gick ganska bra, har ont idag, men igår funkade det.

Sen fick jag stora chocken när jag kom in i simhallen. Det var inte alls den vanliga lördagsaktiviteten där. 5-10 som motionssimmade, inga simskolor och kanske 20 barn som lekte. En vanlig lördag är det kanske 30-40 som motionssimmar, 2-3 olika simskolor och kanske 50 barn som leker. Det var härligt att simma när det inte var så mycket oväsen. Sen blev det promenad hem igen.

Efter det ytterligare 4 h jobb, sen var jag totalt slut. Middag i soffan och slötitt på TV. Somnade väl vid 22 i soffan och vaknade precis när omröstningen i ESC skulle börja. Tittade faktiskt på omröstningen trots att jag inte hade någon aning om hur låtarna lät, inte ens Sveriges hade jag hört. När sedan vinnarbidraget skulle spelas igen så lät det ju för jäkligt, hoppas verkligen det var känslorna som spelade dem ett spratt, de sjöng ju falskt! Var det inte det så har Europa gjort ett dåligt val... Tycker jag i alla fall, men jag har som sagt inte hört några av låtarna och kan väl inte direkt uttala mig :)

Idag skall jag rösta i omvalet och sen tänkte jag se om jag inte kan köpa några Margueriter på Plantagen och plantera i en liten plåtbalja så det blir fint på framsidan. Jag har i många år haft en jättefin stor blå keramikkruka på framsidan, men den sprack i vintras :( Plåt borde ju fungera bättre, och jag fick en i min årliga julgrupp från tryckeriet i julas.

Men före och efter detta blir det alltså jobb. Deadline i morgon vid 10-tiden, och jag är tveksam till om jag kommer att hinna... Om jag jobbar riktigt effektivt och länge idag, och sen går upp och jobbar tidigt i morgon bitti så kanske det går. Skojade med ägaren igår på telefon och sa att jag tar semester på tisdag, då blev det helt tyst i luren. Bara för att jag är klar med detta så betyder det inte att jag inte har mycket kvar att göra. Vissa saker skämtar man inte om sa han... Men jag kan kanske ta några timmar på fredag eftermiddag eller så, vi får se hur läget är.

Ha en riktigt bra söndag, och ha lite kul för mig med. Inte en korsordstidning öppnade jag igår, och det lär inte bli så idag heller.

2 kommentarer:

 1. Oj, det var inte illa med övertid men jag kommer ju ihåg att du har det så i maj.

  Va bra att du kom iväg till simhallen. Skönt, jag längtar tills vår pool är varm nog att simma i dagligen.

  Ha en fin dag
  kram

  SvaraRadera
 2. Usch... det var inte en vilsam helg!

  Hoppas nästa blir bättre!

  Kati

  SvaraRadera