tisdag 31 maj 2011

Gräsligt...

Gomorron. Sprätta upp ögonen: check. Köra igång rösten: check. Igår klipptes allt gräs i min omgivning. Allt gemensamt gräs på området, och allt gräs utefter vägarna till och från jobbet. Gott luktar det, men skönt för ögon och hals är det inte. Den största nackdelen är att jag blir så fruktansvärt trött i ögonen, vill bara sova. Lägg då till att kroppen är extra trött efter allt övertidsjobbande gör ju inte saken bättre. Å vad det skall bli skönt med lite ledigt!

Jag är lite smått sinnesförvirrad och glömsk också, mer än vanligt... I lördags, precis innan vi skulle sticka iväg, så såg jag att batteriet på stegräknaren var slut. Som tur var så var det samma batteri som min hushållsvåg, och det hade jag bytt veckan innan. Snabbt byte och jag kunde fortsätta med stegtävlingen. Igår gick jag upp till Maxi efter jobbet just för att köpa ett nytt batteri till vågen. Tror ni jag köpte något? Nej, bara grönsaker. Kom på det när jag var nästan hemma och orkade inte vända. Jag har så svårt att måtta min mat, så jag väger den alltid. Svårt när man inte har batterier till vågen...

På tal om glömsk så hade jag planerat att sticka iväg och simma idag. Det kom jag på för en liten stund sedan, när jag hade kommit ut ur duschen... Jag tror att lite ledighet inte blir fel. Jag skall dock inte lata mig  hela helgen, jag skall möblera om mitt arbetsrum. Det blir inte lätt, får se hur mycket av skrivbordet jag behöver montera ner.

Igår var vädret härligt på eftermiddagen och jag kunde till och med sitta ute en halvtimme när jag kom hem från Maxi. Hoppas verkligen att jag kan sitta ute lite i helgen, jag har saknat det.

Om man tittar på besöksräknaren så ser man att den snart når 150.000. Mamma har gjort en sån fin bild med en vårfé som jag tänkte lotta ut 4 st av (till en person), perfekt att ha som ett kort att skicka på posten till någon som behöver piggas upp. Eller som ett vykort till någon. Tyvärr kommer det ju att dröja innan det magiska talet 150.000 nås, då är det väl mer dags för en höstfé... Därför har jag bestämt mig för att jag skall ha en tävling i morgon, med dragning på vår nationaldag. Vad tror ni om det? Jag har ju lite dålig eftersmak från den förra tävlingen, men hoppas ni vill vara med på denna. Inget avancerat, bara att lägga en kommentar.

Ha en skön tisdag!

3 kommentarer:

 1. ..undras om det inte är Grattis på Årsdagen idag!?? :)

  SvaraRadera
 2. Jag vill gärna vara med och tävla.

  Skönt att det blir lite extraledigt i helgen så du får vila.

  Kramis

  SvaraRadera
 3. Jag kommer definitivt vara med och tävla :)

  KRAM

  SvaraRadera