måndag 30 maj 2011

Kort vecka :)

Gomorron. Vaknade 3.30, relativt pigg. Kan ha något att göra med att jag somnade vid 19.30 igår, helt utslagen i soffan. Vaknade vid 21 och gick och la mig i sängen. Det är jobbigt att vara på resande fot. Inte van vid att vara ute och röra på mig och se så mycket folk, eller att åka så mycket bil. Det var i alla fall himmelskt skönt att somna på soffan igår.

Denna veckan blir förhoppningsvis kort. Om allt går väl så jobbar jag bara 2,5 dagar och är sedan ledig 5,5 dagar. Har jag mycket jobb så är jag ledig 1,5 dagar, jobbar 1 dag och är sen ledig 3 dagar, det är inte fy skam det heller. Jag har tagit semester på fredag, men om det är mycket så går jag hellre in och jobbar då och sparar semesterdagen. Det är bara en handfull som jobbar då så det blir lugnt och skönt på jobbet. Vi får se helt enkelt.

Igår pratade jag med min granne Mary som passade Cornelia i helgen. Hon hade sagt att hon skulle gå in och hälsa på henne några gånger under dagen och sedan sova på min soffa. Tydligen så tyckte hon om att kela med Cornelia så mycket att hon var härinne från kl 13 i lördags till 8 på söndag morgon. Vädret var tråkigt, så hon satt här och löste korsord och kollade på TV. Cornelia var ovanligt kelig, hon brukar inte smälta för gäster i första taget, men Mary är hon ju van vid att se. Skönt att det gick bra, då kan man kanske utnyttja den hjälpen några fler gånger.

Så här skall vädret se ut i veckan:


Hoppas verkligen det stämmer så altanen kommer till användning :) Det var bra länge sedan jag kunde sitta därute nu!

Ha en bra måndag!

3 kommentarer:

 1. Oh din arbetsvecka är ljuvligt kort...min är låååång månd, tis, ons, fre, lörd, sönd o måndag....suck!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Japp...hoppas verkligen på vädret!!!!!!

  Kati

  SvaraRadera
 3. Katarina: Usch vad jobbigt att jobba hela helgen... stackare. Men som du skrev i din blogg så är det ju vackert väder när du jobbar, och det tackar vi andra för :) Kram

  Kati: Me too :) Kram

  SvaraRadera