onsdag 1 juni 2011

Spännande dag och TÄVLING!

Gomorron. Halvdag idag, skönt!! Ledigt i morron, ännu skönare! Jobba på fredag... mindre skönt. Men jag sa ju att det var OK, så det kastet får jag stå. Vi kommer nog bara bli 4 st om jag räknat rätt, det kan ju vara skönt det med. Räknade ihop min arbetade tid under maj innan jag gick från jobbet igår kväll och det blev 50,5 h övertid, varav 20 h på helger. Plånboken jublar men jag är mest trött. Hoppas juni blir lite lugnare.

Igår kom ett STORT paket i min brevlåda. Det var faktiskt precis lika stort som själva brevlådan. I den stora lådan låg en mindre låda, ca 10 x 10 cm. Den som packade kan inte ha tänkt, den lilla lådan låg och skramlade i den stora... I den lilla lådan låg min vattentäta mp3-spelare! Den skall invigas idag, det skall bli väldigt spännande!! Alldeles ihoptryckt under den stora lådan i brevlådan låg en påse från Ellos innehållande min nya baddräkt. Perfekt att de kom samma dag. Jag var ju lite tveksam till vilken storlek jag skulle beställa. Jag drar nu närmare 46 än 44, men baddräkten jag har idag (och som är för stor) är i storlek 40. Till slut blev det storlek 42 jag beställde, och den gick precis på (med skohorn och vaselin...). Inte snack om att den går att ta på när jag är blöt, så det blir till att smyga ut i badhusets dusch med baddräkten på. De vill ju att man duschar naken innan man sätter på baddräkten, men det går inte innan jag har krympt eller baddräkten töjts...

Allra längst ner i brevlådan låg ett litet kuvert från Katarina. I kuvertet låg en mini-tub med Pepsodent White Now, kvar sedan hon Buzzade den. Jag klagade ju på mina gula tänder häromdagen, så hon tyckte jag skulle testa den. Tack söta du! Oväntade kuvert är alltid roligast!

Idag händer andra spännande saker, det är äntligen dags för mig att besöka kirurgmottagningen på Sahlgrenska. Jag blev ju remitterad dit för ett tag sedan av min läkare på vårdcentralen. Vi lyckas ju inte höja mina kalk- och proteinvärden, hur vi än ansträngde oss. Jag åt tidvis 3 kalktabletter om dagen, men hade ändå kalkvärden under det normala. Han misstänker att jag har problem med bi-sköldkörtlarna, och remitterade mig till dem som tar hand om de som opererats på Sahlgrenska, d.v.s. de är specialister på Gastric ByPass. Hoppas kunna fjäska mig till ett besök hos en av deras dietister också, men har inga större förhoppningar om att det skulle gå. Vad jag har förstått så är de inte alls förtjusta i oss som har opererat oss utomlands, de tycker att vi skall åka tillbaka till Tyskland med våra problem.

Som utlovats igår så vill jag också ha en tävling. Hoppas verkligen att flera vill vara med, det var så tråkigt förra gången när jag fick böna och be om deltagare och ändå inte fick med folk till de 5 vinster jag hade... Det är nedanstående bild, gjord av min mamma Gun Legler (här är hennes sida Invisonart), som jag lottar ut 4 ex av. Bilden heter passande nog Vårfé.


De är printade på en vikt A4, så kortet är alltså i storlek A5. Perfekt när man vill gratta någon, eller bara skicka ett kort och pigga upp någon. Reglerna är enkla: Skriv en kommentar i detta inlägget före måndag den 6 juni på kvällen någon gång = 1 lott. Lägg upp bilden och länka både till denna tävlingen OCH mammas Invisionart-sida = 1 extra lott. 2 totalt alltså. Enkelt va?

Idag sticker jag iväg och simmar direkt efter vi slutar, klockan 13. Jag skall inte vara på Sahlgrenska förrän 14.30, så jag får lite mer tid då än om jag sticker nu på morgonen. Det skall bli så spännande att testa mp3-spelaren! Ljudet i hörlurarna är inte det bästa, och hade det varit musik jag skulle lyssna på så hade jag blivit besviken. Massa brus och lite svajigt mellan höger och vänster ibland. Men det spelar ju inte så stor roll när det är en talbok. Jag har tagit en favvis-bok och delat filerna i 5 minuter långa delar, så spelar det inte någon roll om den börjar i början av filen jag stannade den i. Det är inte lätt att få in plupparna i öronen, de sitter med en bygel som skall bakom örat, och den är väldigt liten och hård. Det är 2-handsgrepp som gäller och man får vika ihop hela örat för att det skall funka. Men jag lär mig väl hur man skall göra efter ett tag. Återkommer med recension i morgon!

Ha en underbar onsdag, oavsett om ni slutar tidigt eller jobbar hela dagen!

PS. M, du undrade om det inte var dags att gratta på årsdagen igår? Det är i morgon! 1 år sedan jag låg på operationsbordet i morgon, kan inte fatta vart tiden tar vägen. Hade ju i min enfald trott att jag skulle vara klar för länge sedan, men så är inte fallet...

10 kommentarer:

 1. Åsa Larsson1 juni 2011 06:59

  Ja tack, är gärna med i tävlingen. Kram Åsa i N, om jag vinner hör jag av mig med epost-adress :)

  SvaraRadera
 2. Jag är med och tävlar:
  http://soulsistersdiary.blogspot.com/2011/06/varfe.html

  Försök att se till vad du faktiskt åstadkommit och inte vad du INTE uppnått.
  Lycka till idag, är supernyfiken på vad de har att berätta.

  KRAM

  SvaraRadera
 3. En liten rättelse bara. Du gav ju adressen till min djurporträttsida. Mitt riktiga galleri finnss ju på Renderosity ( snabblänk: http://stop.to/gunsan/ )
  Hoppas nya baddräkten o spelaren funkar bra! Puss på näsan!

  SvaraRadera
 4. Härligt med lite annat i brevlådan än räkningar och reklam =) Du har åstadkommit mycket på din resa och tänk på det ! som en skrev tänk inte på vad du inte uppnått.
  Själv kan jag tänka helt galet( att varför började jag inte då, varför slarva jag så, hade nått mitt mål nu osv osv) Min resa får ta den tid det tar. Under tiden lär jag mig mycket nytänkande för det är det de handlar om. Att inte "banta " ner sig för sen återgå till hur man gjorde innan :)
  Kram och hoppas du får en bra dag

  SvaraRadera
 5. Karin Johansson1 juni 2011 20:42

  Vilken fantastisk bild!!!Självklart är jag gärna med o tävlar!Men jag är kass på dator så det här med att länka...hm,men jag gör ett försök.

  SvaraRadera
 6. Jag är gärna med och tävlar, din mamma gör helt gudomligt vackra bilder i sitt bildbehandlingsprogram, som små konstverk varje bild.

  Har tyvärr ingen egen blogg eller hemsida att sätta länken på.

  SvaraRadera
 7. Jag är gäna med och tävlar.

  Kram Lena S

  SvaraRadera
 8. Men gud vilken fin, jag älskar älvor och fjärilar. Vad duktig din mamma är :)

  SvaraRadera
 9. Jag är gärna med och tävlar ^^

  SvaraRadera