lördag 7 maj 2011

Härliga sol!

Skall försöka mig på mitt första blogginlägg från surfplattan. Försökte först i vanliga webbläsaren, men det gick inte så bra... Skrev lite, men det hamnade i inläggets etikett. Nu har jag hämtat en blogger-app och det går mycket lättare.

Ute skiner solen och det verkar bli en skön lördag. Skall det vara skitväder någon gång så är det ju bra om det är på veckorna, och sen fint på helgerna :)

Jag hade tänkt moppa direkt till gymmet igår efter jobbet, det är så mycket enklare att inte åka hem först. Dels är risken överhängande att jag inte kommer iväg igen, och dels gnäller Cornelia så när jag kommer hem. Men jag hade med mig en hel påse med diskade mellis-burkar, samt massa kattmat jag köpt på lunchen, så jag hade inget val. Var så stolt över mig själv när jag bara vände innanför dörren och stack igen. Som jag har sagt tidigare, det bär emot att träna på fredagar. Skönt var det i alla fall, men jag hade gärna haft en träningskompis. Någon som pushade mig att prestera mer och som jag kunde pusha tillbaka.

Sen blev det latfasoner i soffan. Helt OK tycker jag :) Idag skall jag åka till ICA Fiskebäck som har invigning av sin nyrenoverade butik. Det är f.d. körkompisen Karin och hennes man Thomas som har den, det skall bli kul att se hur fint de har fått det. På vägen hem skall jag åka förbi Frölunda Torg som har öppnat en ny del för ett par veckor sen.

I eftermiddag/kväll blir det grill, nu ligger 2 kg kyckling och marineras. Gott!! Kollegorna säger att det kommer att växa fjädrar på mig snart, jag äter så mycket kyckling. Jag grillade ju 2 kg på påskafton, det tog slut i veckan.

Jag fick en present av kollegan G igår på jobbet, han hade varit i England ett par dagar. Det var en korsords- och pysseltidning på engelska. Jag skojade med hans fru I-M (min chef) att "din man åker bort och jag får present".. det tyckte jag var en bra deal :) Tack snälla G!!

Nu skall jag äta min andra frukost; yoghurt, proteinpulver med vaniljsmak, lite vaniljpulver och färska jordgubbar. Så gott!!! Cornelia vill också ha frukost... Ha en bra lördag och njut av det härliiga vädret.

6 kommentarer:

 1. Ha det gott du oxå. Det var en del du skulle hinna med idag! Jag böjar med en prommis nu tänkte jag,
  Kram Mamma Mia

  SvaraRadera
 2. Svar: Oj ska se vad jag kan göra. Får logga in och titta om jag kan komma på hur man gör, i annat fall från jag fråga någon av döttrarna som kanske vet hur man gör :)
  Trevlig helg. Kram

  SvaraRadera
 3. Jag har kikat runt och ser inte just dessa inställningar på blogg.se. Men så fort min äldsta kommer hem så får hon kika runt :) hon vet säkert hur det ska fixas. Kram

  SvaraRadera
 4. Kyckling ÄR gott, supergott och man kan ju variera det i oändlighet....

  Jag har precis kommit hem från jobbet, öm till tusen där bak men jag ger mig INTE!

  Ha en fin dag
  kram

  SvaraRadera
 5. Trevlig lördag i solen..love!

  Kati

  SvaraRadera
 6. Mamma Mia: Hoppas promenaden var skön, här blev det ingen sån... Kram

  Marie-Louise: Som jag skrev på din blogg är det konstigt att jag, när jag läser feeds i min dator, kan se hela inlägget. Men när jag läser feeds i surfplattan kan jag bara se de första 5 raderna... Mysko.

  Katarina: Som du vet så snöar jag in på rätter och äter dem ofta. Just nu är det kycklingsallad eller räksallad. Så gott! Kram

  Kati: Kram till dig med

  SvaraRadera