lördag 21 maj 2011

Ledig lördag

Gomorron. Nu skall vi se hur jag klarar av att ha en ledig helg, trots att jag vet att jag har hur mycket som helst att göra på jobbet. Jag vill bara klargöra en sak: jag tycker att mitt jobb är jätteroligt. Visst, jag blir trött när jag jobbar så mycket över, men jag tycker inte det är tråkigt att jobba. Jag tycker att det är skitkul! Jag trivs med mina kollegor, mina arbetsuppgifter och alltihop. Igår när jag jobbade hemifrån så missade jag ett litet personalmöte på morgonfrukosten, men jag fick lyssna till det per telefon :) Vi skall ha en liten firmafest den 17 juni med mat på restaurang, det skall bli jättetrevligt. Först skall vi inviga "bardisken", det är en mottagningsdisk i vår entré där ingen sitter, utan vi kallar den för bardisken. Antar att det blir lite mingel där innan vi åker in till den stora staden.

Fast jag vet inte om det blir så mycket ledigt idag förresten, jag skall laga massa mat. Willy's har extrapris på färsk fläskfilé, så det skall jag handla. Det blir väl åtminstone en av filéerna till min favorit och sen får jag se vad jag gör med de andra. Jag har 2,5 kg nötfärs i kylen som jag köpte i torsdags, jag lagar nog inte på allt det. Men en mustig gryta skall det bli. För ett bra tag sedan hade jag tänkt laga detta, men orkade inte efter jag stekt upp kycklingen. Den ligger i frysen och skall tas fram, och kokas ihop. Vi får helt enkelt se vad det blir, ni lär få se bilder i morgon :)

Igår kom då äntligen solmoussen från Proderm. Måste säga att jag tycker att de har skött det hela urdåligt. Jag skickade en lista till dem den 12 april med vilka som hade vunnit, det tog alltså nästan 5 veckor. En sak hade väl varit om de hade sagt att det skulle ta så lång tid, men jag fick säkert 3 mail (efter otaliga mail från mig) där de sa att vinsterna var skickade. Rent ljug helt enkelt. Enklare att anordna tävlingar själv, utan att blanda in andra. Snart når ju denna bloggen 150.000 besökare (ej unika), kanske dags för en tävling till? Har bara ingen aning om vad jag skulle lotta ut...

En annan sak jag skall göra i helgen är lösa korsord. Inte en endaste ruta blev ifylld förra helgen... Inte alls likt mig! Sen skulle jag vilja promenera/gymma/simma också, men jag vet inte om det går. Igår och idag har jag så ont i höften att jag knappt kan gå. Gjorde inte kopplingen som mamma gjorde igår, jag har suttit så himla mycket de senaste veckorna, inte konstigt att höften inte gillar det. Det är nackdelen med att jobba hemifrån, jag har inte höj- och sänkbart skrivbord här. När jag kom till jobbet igår så hissade jag upp bordet direkt och stod upp resten av dagen. Det gick helt enkelt inte att sitta. Jag tror jag skall åka och simma idag, det är relativt skonsamt för höften. I stegtävlingen ligger jag nu näst sist, vem f-n har tid att ut och gå i flera timmar när man jobbar? Just nu känns inte promenader som det bästa för mig, men jag har tagit mig några kortare på gåbandet. Bra att ha det när jag inte vågar mig ut på långa rundor p.g.a. höften!

Chattar just nu med min svägerska Kati på Facebook. Försökte få henne att skicka hit sin man (min bror alltså) efter att han har tvättat deras fönster (för att ta mina). De bor ju i Borås, men 1 juni (tror jag) skall han börja jobba i Sisjön, kanske 5 min bilresa från mig (hemma och jobb). Sen skall min syster, som just nu jobbar i Mölnlycke, börja jobba ytterligare 5 minuter bort. Alla 3 så nära varandra för första gången i livet. Vi skall försöka luncha ihop ibland, det är mycket sällan vi bara ses vi 3.

Ha en härlig lördag!

6 kommentarer:

 1. Ja, ha en riktigt skön "slapparehelg"!

  Själv skall jag idag vara arbetetsmyra och flitig.

  Men det är helt okej... så skönt när allt är gjort... belöning när det är fint och rent, snyggt och prydligt och allt är klart tills imorgon.

  Och så var det dina fönster...hmm... din bror kommer snart till en plats nära dig....

  Ha det bra!

  Kati

  SvaraRadera
 2. Fick du några fönster tvättade? Eller behöll hon maken/brorsan för sig själv ;) Kram

  SvaraRadera
 3. Önskar dig också en underbar lördag. Jag funderar på att måla och virka lite ;-)

  SvaraRadera
 4. Vill bara säga att jag fortfarande läser och hejar på dig och att du är riktigt bra!

  Du är värd minus 20 kg bara så! Över en natt!

  SvaraRadera
 5. Kati: Inte kom han och tvättade mina fönster :( Får nog be städerskan :) Kram

  Marie-Louise: Hon behöll honom... Kram

  Stina: Låter mysigt! Kram

  Hilda: Tack. Det tycker jag också!!

  SvaraRadera
 6. En liten rättelse bara. Du gav ju adressen till min djurporträttsida. Mitt riktiga galleri finnss ju på Renderosity ( snabblänk: http://stop.to/gunsan/ )
  Hoppas nya baddräkten o spelaren funkar bra! Puss på näsan!

  SvaraRadera