onsdag 25 maj 2011

Presenter till mig själv

Gomorron. Ute blåser höststormen och sommaren verkar inte vilja komma fram. Eller våren. Tråkigt!!

Igår köpte jag lite presenter till mig själv. Den första räknar jag nog inte som present utan mer som nödvändig. Jag har inte haft någon bra vårjacka, utan mest gått omkring i en för stor överdragsjacka eller en lite för liten jacka. Nu ville jag ha något som passade, så efter jobbet gick jag upp till Intersport för att kolla vad de hade. Denna blev det, nedsatt från 600 till 300 kr.


Ser inte klok ut i håret, men som sagt, det blåser storm ute. Jag tycker jackan var snygg eftersom den är lite formskuren med smalare midja och så sitter den inte åt över rumpan, utan är lite klockad där. Den blir nog bra. När jag var där passade jag på att köpa en enkel "gympapåse" som är som en liten säck med 2 snören på, perfekt att ha på ryggen när jag bär hem alla papper 3 dagar i veckan. Jag var också inne på Maxi och bad dem rätta andelsspelet jag köpte för 2 veckor sedan, det var både Lotto, Keno och tips. Jag hade gått omkring med kvittona i handväskan i en vecka ungefär. Innan jag gick från jobbet sa jag till kollegan T att jag kanske var miljonär utan att veta det. Han sa att om jag vann så skulle jag vara tvungen att bjuda honom på en öl. Gissa hur mycket jag vann??? 2 kr!! SMS-ade T och frågade om jag fortfarande var tvungen att bjuda honom på en öl trots att jag bara vann 2 kr, och jag "slapp för denna gången". Puh.

Hem och jobbade 2,5 h innan jag planterade mig i soffan. När jag satt där i soffan med min surfplatta fick jag mail från en kille på Speedo i USA, som jag har mailat lite med. Detta angående min önskan om att köpa en sån här:

En vattentät mp3-spelare som jag kan ha när jag simmar. Grejen med den är ju att den inte har någon display och den kommer inte ihåg var i filen man stoppar den. Ganska viktigt när man lyssnar på talböcker. Men han hade testat den fram och tillbaka och i alla fall konstaterat att den kommer ihåg i vilken fil man stoppar den, så om jag delar filerna i t.ex. 5-minutersbitar så är ju det max. jag får lyssna om igen. Jag beställde en :) Jag tycker att jag är värd det nu när jag jobbar så mycket övertid. 542 kr inkl. frakt och något som heter LugntKöp, som ger mig chansen att ångra mig inom ett år och byta till något annat. Hoppas verkligen den funkar bra, för jag blir så fruktansvärt uttråkad när jag simmar, en bra bok i örat hade gjort susen! Hörlurarna är ju bra att ha när det regnar också. Jag brukar lägga själva spelaren i en plastpåse, men sen får man ha varm kapuschong för att skydda lurarna. Det slipper man ju om man har vattentäta lurar!

Ikväll blir det simning, det är vuxenkväll i simhallen. Det var ett par dagar sedan jag simmade sist, så det ser jag fram emot. Nu skall jag däremot börja jobba... Ha en bra onsdag!

PS. Skickade en liten present till Sandra i förra veckan och fick ett helt inlägg skrivet om det :) Kul att du blev glad!

3 kommentarer:

 1. Klart jag blev glad vännen! Jätte fin jacka du hittat, kul när man vågar välja något med färg. Lätt att hamna i svart träsket. Men inte du! :-)

  SvaraRadera
 2. Du är värd alla dina presenter. Man ska unna sig själv då och då! Jackan är jättefin och klär dig väl.
  Den där mp3 spelaren blev jag ju också sugen på....du får utvärdera den åt mig så får jag se om jag också köper en.

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Sandra: Svart funkar inte hemma hos mig, katthåren syns alldeles för tydligt. Jag gillar rött, och de flesta av mina jackor är just röda. Hade egentligen velat ha en annan färg för att variera lite, men det fanns bara rött och svart att välja mellan. Kram

  Katarina: Lovar att jag skall utvärdera den. Man måste tydligen lägga in med något program för att filerna skall komma i rätt ordning, och så måste jag ju dela filerna så jag slipper lyssna om så mycket, men det tar ju ett tag att lyssna på en bok om jag bara gör det när jag simmar, så det är ingen större fara. Kommer nog bara att lyssna på favoritböcker som jag har lyssnat på tidigare, annars blir jag otålig för att jag vill veta slutet :) Kram

  SvaraRadera