torsdag 26 maj 2011

Skönsång ikväll

Gomorron. Lite segt här på morgonen, mamma ringde och väckte mig kl 23 igår, sen hade jag lite svårt att somna om... Solen skiner lite tveksamt, men det skall bli molnigt hela dagen... Undrar om vi får sommar i oktober i år eftersom det är oktoberväder nu? :)

Igår var jag på KappAhl för tredje gången på några dagar. Fick ett SMS om att jag hade 50 % på reapriserna, och det gick ju liksom inte att bara strunta i. Med hem följde en vanlig vit skjorta och en blå- och vitrutig längre skjorta, allt för 149 kr.

Efter detta trotsade jag stormvindarna och stack och simmade. Jag var extra otålig igår när jag visste att SNART kan jag få simma och lyssna på bok samtidigt. Vill ha min spelare nu! :) Men skönt var det i alla fall!

Ikväll skall jag lyssna på min gamla kör:


Det skall bli kul att träffa alla tjejerna igen. Jag skall stå i kassan, som jag brukar, och ta emot alla gästerna.

Jag har märkt en sak, med anledning av den förestående Smålandsresan till helgen. Jag tycker inte om att inte ha full kontroll på när och vad jag skall äta. Känner mig fruktansvärt otrygg när jag inte vet. Någon annan som upplever det på samma sätt? När jag är hemma så vet jag när och vad jag skall äta och har full kontroll. Tyvärr har jag ju inte fått behålla dumpningarna när jag äter något som är mindre nyttigt (förutom när jag äter mjukt bröd och rött kött), så jag har inte den spärren. Vi får se hur det går helt enkelt.

Det skall i alla fall bli kul att träffa "släktingar" jag inte sett på säkert 25 år. Det är ju inte mina riktiga släktingar eftersom födelsedagsbarnet är min "plastmormor", men hon känns mer som min riktiga mormor :) Min egen mormor dog 1976, så henne har jag inte så mycket minnen av. Jag var bara 11 år då. Inga, som fyller 90 år idag, har funnits med i mitt liv sedan ungefär då.

Ha en härlig torsdag!

5 kommentarer:

 1. Hej! En fråga bara när du åt sopporna, hur mycket behövde du röra på dig och hur länge åt du sopporna?? MVH Lollo

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt med lite körframträdande :) Kram

  SvaraRadera
 3. Oh, njuut av sången ikväll, vem vet du kanske får suget tillbaka o börjar sjunga igen?

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Tjena!

  Kliar det inte lite i stämbanden?... att sjunga?

  Snart bär det av Lena.... småland here we come...

  Hur är det med benen? Klarar du resan?

  LÖÖÖV!

  Kati

  SvaraRadera
 5. Louise: Jag har svarat dig på din blogg.

  Marie-Louise: Så mysigt! De var jätteduktiga! Kram

  Katarina: Suget finns alltid, men jag har så svårt på våren då jag jobbar så mycket... Jag titulerar mig nu Groupie :) Kram

  Kati: Jo, lite, men inte så att jag skall börja igen. Vi ses på lördag! Kram

  SvaraRadera