fredag 27 maj 2011

Tack alla Picor för en härlig kväll!

Gomorron. Jag fick nog i mig lite gräspollen igår när jag moppade till och från stan, för jag har en röst som låter som jag festat hela natten och ögona rinner och kliar. Enligt pollenprognosen är det inte så mycket gräspollen i omloppp nu, så det "bådar ju gott" för sommaren. Eller inte.

Innan jag gick till jobbet igår (jobbade hemma på förmiddagen) så hade jag tid på gyn på Frölunda Sjukhus. Åkte till Frölunda Torg direkt när lunchen började och åt lunch på Subway. Som vanligt bad jag dem gröpa ut det mjuka ur brödet, men orkade ändå bara halva brödet och sen åt jag upp fyllningen på resten. Vandrade omkring och kollade lite i alla nya butiker som öppnat, och gamla som bytt lokaler. Sen, mina vänner, hittade jag någonting som jag har letat efter i snart 2 år. Ett par bekväma sandaler! Jag hade alltid sandaler på sommaren förr i tiden, men sedan jag fick mina formgjutna skoinlägg så har det varit omöjligt att ha sandaler. 2 somrar har jag tvingats ha riktiga skor med strumpor i, och jag som lätt blir så varm om fötterna har hatat det.

Alla sandaler jag har kollat på har haft för hård innersula för att jag skall kunna ha dem utan att få ont i fötterna. Men igår hittade jag dessa på Life:


Visst ser de sköna ut? Små kuddar under "trampdynorna" gör att de nog funkar för mig med. 549 kr stod det på prislappen, men när jag kom till kassan så tog de bara 499 kr för dem. Sulan under verkar bra också:


Det kunde inte passat bättre i tiden att jag hittade dem just igår, för jag har verkligen funderat på vad jag skall ha på mig på fötterna på kalaset på lördag. Jag är nämligen inte som andra tjejer, tror jag äger sammanlagt 5 par skor och vinterkängor, det är allt... Jag är alltså inte galen i skor som de flesta andra verkar vara.

På gyn träffade jag min goa barnmorska T för sista gången, hon går i pension nu efter sommaren. Vi snackade lite som vanligt och jag fick en stor kram innan jag gick. Henne kommer jag att sakna.

Stannade kvar på jobbet till kl 18 och stack sedan nästan direkt till stan, bara inom hemma och hämtade kameran och lämnade skopåsen. Gick omkring lite i stan, skulle inte vara på kören förrän kl 19, och i stan är jag så sällan att jag knappt kände igen mig... Det var härligt att se alla tjejerna igen! Stod i kassan "som vanligt" och tog emot pengar och hälsade alla välkomna. Tyvärr hamnade jag ganska långt bak i lokalen, så jag tog ovanligt nog inte mer än ett par kort. Gott fika bjöds det på, festade till det med en liten bit sockerkaka, men sen räckte det. Låtarna var underbara, det var speciellt en som gick rakt in i hjärtat. Den heter Creep och jag hade inte hört den förut. Vi var många som satt med tårar i ögonen, den var så otroligt bra framförd. Här är några länkar till olika artister som har sjungit in den låten: Radiohead, Timo Räisänen och The Pretenders. Lyssna på texten!

Moppeturen hem var blöt, det regnade ganska mycket. Tur att jag var på väg hem :) Ikväll blir det packning inför resan i morgon. Grannen Mary skall instrueras i hur TV:n funkar och vad Cornelia skall ha för mat. Annars skall jag bara vara hemma och vara. Blir ju alldeles nojig när jag inte skall vara hemma i helgen, jag är verkligen en hemmamänniska som inte trivs borta... Hoppas vi kommer hem i vettig tid på söndag så att jag får lite tid hemma innan det är dags att börja jobba på måndag. Nästa vecka innebär 2,5 dagars jobb för mig, om jag nu kan hålla mig borta från jobbet. Även om jag går in och jobbar på fredag så blir det ju ändå 1,5 + 3 dagars ledigt, och det räcker ju egentligen. Jag får se hur jag gör, brist på saker att göra på jobbet har jag ju inte...

Ha en härlig fredag!

3 kommentarer:

 1. Fina sandaler, hoppas de ger dig svalka i sommar :)

  Ha en finfin dag. KRAM

  SvaraRadera
 2. Snygga sandaler...verkar sköna!

  Ses om några timmar...

  Kati

  SvaraRadera
 3. Sköna skor är a och o för att man ska må bra!

  SvaraRadera