fredag 17 juni 2011

Bara regn och regn....

Gomorron. Givetvis vräker regnet ner när jag snart skall bege mig ut på en moppetur... Typiskt. Klockan 8.30 skall jag vara inne på Gibraltargatan i stan för bentäthetsscanning. Det skall bli spännande att få resultatet och jämförelsen med den scanning som gjordes för 4 år sedan. Den enda "fördelen" med att vara överviktig är ju just att bentätheten blir bättre. Jag vägde ca 35 kg mer när jag gjorde scanningen för 4 år sedan, så jag undrar hur resultatet blir nu.

Jag är lite sen idag, för jag ställde om klockan i natt så den ringde klockan 6. Ikväll blir det firmafest, och som jag skrev igår (tror jag) så undrar jag om jag kommer att somna i förrätten eller varmrätten... Maten verkar bli god i alla fall, har pratat med kocken och fått en liten specialmeny. Jag tar bara en liten grönsallad till förrätt och sen till varmrätt tog jag en sauté på tunnhyvlat kalvinnanlår med champinjoner, sås av vitt vin och grädde, som serveras med röstipotatis och sallad. Kocken kommer dock att göra en speciell vinsås till mig utan grädde. Det blir nog bra. Har ju lite svårt för kött (förutom mörad fläskfilé), men detta skall nog gå bra.

Vi skall i alla fall börja med lite "barhäng" på jobbet och sen åka taxi till restaurangen. Tror det blir kul, om jag bara kan hålla mig vaken...

Igår hände inget speciellt efter jobbet, var så trött att jag gick hem och bara slappade. Pratade lite med bror i telefonen som jobbar sista dagen på högskolan idag, på måndag börjar han sitt nya jobb här i Sisjön. Det skall bli så kul att höra hur det går för honom, och att vi kan ses oftare.

Ha en bra fredag i regnet!

6 kommentarer:

 1. Du får dricka en kopp kaffe på lunchen och sen en innan ni drar ut så ska du nog hålla dig uppe en stund, eller som jag: sockerfri red bull :)

  Ha det så kul. KRAM

  SvaraRadera
 2. Så trist med detta väder. Vill ha sommar men undrar nu om det blir någon hmm.
  Hoppas du får en härlig dag
  Kram

  SvaraRadera
 3. Regn hos mig också :-( Så trist men samtidigt skönt, då kan man slappa en dag med gott samvete!

  SvaraRadera
 4. Vaknade klockan 4 av att jag behövde gå på toa. Måste man så måste man. Det blev till att dra på regnjackan och trava i väg i regnet till servicehuset. Burr. Det var grymt gött att få lägga sig under det varma goa täcket igen när man kom tillbaka till husvagnen.

  Jag skickar väl ett sms till dig i morgon bitti när jag vaknat. För jag antar att du vaknar före mig. Jag tänker inte ställa klockan!!!! SÅÅÅÅgött!

  SvaraRadera
 5. Du verkar vara en del vid Sisjön. Har du kollat in Mannerströms så kallade nya Saluhall? Är det något att ha i så fall? Dom inblandade skryter mycket om det hela men är det värt ett besök?

  SvaraRadera
 6. Katarina: Kaffe? jag? ALDRIG!! Kram

  Kämpa: Sommaren har regnat bort innan den ens har börjat. Hoppas dock att den kommer i augusti när jag har semester!

  Sandra: jag skall ha en lite bloggträff, och det skall bli kul!!

  Ulrika: Jobbigt med toa så långt bort... kom nu hit så att du kan få gå på toa och tvätta :)

  Ellen: Jag visste inte att de öppnat, de har inte gjort någon reklam för det. Skall spana in dem i morgon eller i veckan och återkommer med "recension".

  SvaraRadera