onsdag 8 juni 2011

Det måste vara något speciellt...

... med timmen mellan klockan 2 och 3 på natten. Jag vaknar nästan alltid då. Antingen behöver jag gå på toa, eller så är jag för kall eller varm. Är jag för kall så vaknar jag inte till helt, utan burrar ner mig i täcket och somnar om direkt. Behöver jag gå på toa eller är för varm så går jag upp och blir klarvaken. Då lägger jag mig oftast på soffan, men det dröjer ändå en timme eller så innan jag somnar om igen. Att vakna närmare 3 är värst, för då somnar jag vid 4 och så ringer klockan vid 5. Frågan är om jag inte blir tröttare av den timmen jag sover då än om jag inte somnat om alls... I natt vaknade jag 2.55 och somnade om strax före 4. Är supertrött nu, men det ger väl sig.

Igår var det så där mycket på jobbet igen, så jag stängde inte av datorn utan gick hem för att jobba mer. När jag kom hem såg jag att jag fått ett sms från posten om att ett paket fanns att hämta. Jag beställde 2 saker från Ellos i slutet av förra veckan:Den blåa tunikan tänkte jag ha på Emmas student på fredag, tillsammans med vita capribyxor. När jag kom hem så insåg jag dock att jag beställt en alldeles för stor storlek. Jag beställde 46/48, eftersom de flesta plagg jag har nu är just storlek 46. Själva modellen är ju lite tältig, men denna var alldeles för stor. Ringde dem på Ellos och den fanns inne i storlek 42/44, och hon skickade den direkt, så jag BORDE ha den på torsdag. Ni får hålla tummarna för att den dels kommer fram och dels passar. Pyjamasen har jag invigt i natt, den var jätteskön. Nästan alla andra pyjamasar jag har är alldeles för stora och utslitna, så nu skall här rensas. Annars har jag mest pyjamasbyxor jag köpte på Ullared för ett bra tag sen ihop med stora t-shirtar, det funkar också.

Sen satte jag mig och jobbade till 20.15, då jag blev väldigt trött och upptäckte att jag satt och jobbade i fel dokument... lika bra att sluta. Dock kunde jag inte lägga mig på soffan, det var bara att sätta igång och röja eftersom både städare och fönsterputsare kommer idag. Fönstrena har inte blivit tvättade sen förra sommaren då jag gjorde det själv och fick så ont i axeln att jag fick gå på Diclofenac i 2 veckor... inte en chans att jag gör det igen. Bättre då att anlita någon. Fönsterputsaren kommer från samma firma som städerskan, så det är ju bra.

Ha en bra onsdag!

4 kommentarer:

 1. Tunikan är superfin! O grattis till en mindre strl. Visst är det kul?!

  Kram

  Ps: försöker nå dig på chatten ikväll alt imorgon, måste bestämma något om sommaren Ds

  SvaraRadera
 2. Hej.
  Hoppas du hinner få hem din tunika. Härligt med mindre stl =)

  Jobbigt det där med vakna på natten.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det är så jobbigt när man vaknar den där tiden på natten. Jag vaknar också till flera gånger per natt och det tar verkligen på tröttheten för man får nog ingen ordentlig vila under natten :(
  Hoppas du hinner få tunikan tills torsdag och att den passar, den var mycket fin. Kram

  SvaraRadera
 4. Fina saker Lena!

  Syns snart... själv kommer jag vara lite turkos och Emma hälsar att hon kommer vara vit;)

  Kati

  SvaraRadera