torsdag 30 juni 2011

Sista juni

Gomorron. Nu får vi se om detta funkar. Skriver detta från min surfplatta då det inte funkar via blogger på datorn. Det blir bara ett kort livstecken då det inte är så enkelt utan tangentbord.

Idag är det alltså sista juni. Halva året har gått. Vart tog det vägen? Nu låter jag som en gammal kärring, fast det är jag ju faktiskt... haha.

Inget speciellt hände igår, jobb och så direkt hem till altanen där jag njöt i ett par timmar. Idag blir det simning. Är så avis på folk som har egen pool... fast man kanske måste ha en trädgård för det?

Nä, nu ska jag sluta skriva om ingenting. Ha en bra torsdag å så hörs vi i morron.

4 kommentarer:

 1. Vi har pool o den är INTE så skön...bara 23 grader o då vet du att jag VÄGRAR bada....har bett maken sätta igång värmen så det blir mer humant ;)

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Hej ang. min blogg och det problem som du har kände jag inte till alls vet inte vad jag ska göra åt det heller kanske byta bakgrund? Har du alltid haft detta problem? Konstigt det där med allergitestet jag trodde att det där var 100% men tji fick man, jag hoppas dom fortsätter utreda dig på det "gamla" sättet där dom gör pricktest direkt på armen. Ha en skön torsdag. Ewa

  SvaraRadera
 3. Katarina: Men 23°C är väl inte så kallt när man väl kommer i? Jag hade nog simmat ändå :) Kram

  Ewa: Det var något tillfälligt fel, nu ser allt ut som vanligt igen. Jag vet vad jag är allergisk mot, behöver inte testa mig, detta var för en studie.

  Kati: Puss i pannan!

  SvaraRadera