lördag 4 juni 2011

Vilken underbar kväll!

Gomorron. Varför har jag begåvats med en katt som inte vill låta mig sova? Igår kväll somnade jag till på soffan strax före midnatt och hon stod "i ansiktet" på mig och skrek tills jag gick upp och la mig i sängen. I morse väckte hon mig klockan 4. Var uppe en stund och somnade sedan till i soffan, för att bli väckt en timme senare av gissa vem...

Nu har jag i alla fall varit ute på en promenad, och stegräknaren står redan på 6.996 steg. Jag var över motorvägen till Willy's och hämtade ett paket med Swebars som jag beställde i onsdags. Passade på att handla lite och hittade dessa:


Paulun's Superflingor Fullkornsdinkel med kanel. Låter spännande tycker jag, så de köpte jag. Skall snart ta en skål med yoghurt och inviga dem.

Givetvis var det superväder igår när jag jobbade, men det var väldigt skönt när jag kom hem också. Först var jag dock uppe på Maxi, kom äntligen ihåg batterier till min hushållsvåg. Jag köpte också en kvart räkor :) Väl hemma blev det altanen direkt, och när det var dags för middag åt jag räkorna därute. Ingenting till. Ingen sås, inget bröd, bara räkorna.


Cornelia, som varken tål räkor (spyr bara hon får i sig en smula) eller får äta räkor (inget protein till henne, hon har dåliga njurar) sov på min säng, så jag fick äta dem utan att hon stirrade på mig och ville ha. Sen kom hon ut och upptäckte vad jag gjort, och då blev hon sur.


Visst ser hon sur ut på bilden? Hon försökte äta upp plastpåsen med skalen i, så de fick åka in i frysen.

Efter ett tag hörde jag ljudet av en varmluftsballong. Jag trodde först att den höll på att lyfta nedanför nederraden, men sen såg jag folk springa uppåt. Jag tog kameran och sprang ut på framsidan jag med. Detta såg jag:
Den snek verkligen hustaken och alla grannarna stod och vinkade till dem. Bilderna ovan är inte tagna med zoom!

Jag stannade kvar ute på altanen tills det inte gick att se korsordstidningen längre, klockan var exakt 22.38 när jag gick in. En perfekt avslutning på en bra dag. Vi var bara 6 personer på jobbet och jag fick väldigt mycket gjort. En bra fredag helt enkelt!

Tittar man på väderleksrapporten så skall det vara jättehärligt väder idag, och lite sämre i morgon och på måndag. Idag blir det alltså en slappardag till, sen skall jag ta itu med arbetsrummet och lite annat de andra 2 dagarna. Får se om jag lämnar altanen idag och åker iväg till havet eller så, eller också gör jag det inte. Den som lever får se!

Ha en skön lördag, det skall jag ha!

2 kommentarer:

 1. Jag har ätit Pauluns flingor och musli (varvar) ett bra tag och gillar dem, men jag tycker bäst om flingorna med tranbär....

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Skön lördag till dig med!

  Visst är det speciellt med luftballonger... men glad att jag slipper åka i dem....

  Kati

  SvaraRadera