fredag 3 juni 2011

Om anonyma kommentarer - och en film!

Gomorron. Lite segt att gå upp idag... skulle inte rivit lappen där jag fått godkänd semester idag :) Men å andra sidan har jag ju den semesterdagen kvar till ett annat tillfälle.

Gårdagen innebar inte mycket vettigt. Löste en massa korsord, både inne och ute. Det var kallt och blåsigt ute på altanen, men jag klädde på mig och satt därute ett bra tag. Jag gick in när mitt megastora parasoll hade skakat loss och kom flygande och landade på mitt huvud :) Tur det inte åkte över altankanten, då hade det kunnat flyga långt. Mitt på dagen tog jag mig i kragen och tog itu med en ca 20 cm hög med papper, allt sorterades ner i mitt hängmappsarkiv. En promenad hann jag också med, men mer än så var det inte.

Igår fick jag följande kommentar här på bloggen av en Anonym:

Jag tycker att du är duktig som kämpar på, trots att hela ditt liv numera verkar bestå av matplanering och mediciner. Du är ett bra varnande exempel på hur man kan förstöra sin förbränning och ämnesomsättning genom att gå på pulverdieter, som Xtravaganza. Efter det hjälper inte ens en operation...

Jag tycker att folk får tycka vad de vill, men jag tycker att det är otroligt FEGT att inte ens våga skriva under med sitt förnamn. Varför läser du min blogg? Det är den stora frågan. Och visst har operationen hjälpt!! Var f-n hade jag varit idag om jag inte opererats? Jag MÅR JÄTTEBRA!!! Jag la ut kommentaren på Facebook och i en Facebook-grupp jag är med, där både opererade och de som snart skall opereras finns med. Här är några av svaren (alltså både från "normala personer" och opererade personer):

Amen hallå sicken idiot.

Så sjukt fegt att inte stå för det man tycker.

Man tycker att den som skrivit det inte har det kunnande man borde ha om man skriver en sådan kommentar

Åh va trist med sådana människor - men men det är bara att konstatera att det är inte du som mår sämst av er två. En människa som skriver så kan inte ha det så lätt här i livet! Kram till dig Lena - du kämpar på, all cred till dig

Håller med ovanstående till fullo! Jag har haft en del påhopp för länge sedan dock inte om samma ämne men det är bara tröttsamt och ger inget tillbaka!

Ja ja vad säger man Lena, Sverige är ett fritt landdär även idioter får tala. Kram och ta fram suddigummit och radera.

Ska man skriva nåt ska man också våga så för det!

Tänk vilken idiot. Kämpa på DU är så duktig, DU ÄR BÄST. Den som skriver sådant visar bara vilken LITEN person den är. FEGA människa som inte ens vågar stå för sina åsikter genom en signatur.... Kram ♥

Man upphör aldrig att förvånas... Stackars kommentatör som tror hon vet så mycket och inte fattat nåt... Och kom ihåg. Du är BÄSt!

Tack kära vänner för att ni "försvarar" mig. Det är som sagt fritt att tycka vad man vill, men jag tycker, som vissa skriver ovan, att det tyder på stor okunskap, och sen att inte våga stå för det. Nu har jag gett denna okända alldeles för stort utrymme!

Jag har äntligen fått en film av Maritas syster Lillemor, på när vi sjöng för Inga på kalaset i lördags. Ni som är vänner med mig på Facebook kan ha sett den innan, för då delade jag hennes länk. Nu har jag alltså fått själva filen och kan lägga upp den här. Bild och ljud är väl inte det bästa, men det lät OK och det är ju tanken som räknas.Igår kväll fick jag ett mail från kollegan M som hade uppmärksammat att jag var en av veckovinnarna i Korpens stegtävling. Nej, jag hade inte flest steg, låååångt ifrån, men de drar ett antal personer varje vecka som vinner något. Jag vann en biocheck. Tackar å bockar. Har ingen aning om när jag gick på bio senast, tror det var förr-förra Harry Potter... Nu blir det ett biobesök på semestern, det kan ju vara kul!

Ha en skön fredag! Någon mer än jag som skall jobba?

Ni glömmer väl inte av min TÄVLING??

4 kommentarer:

 1. Have a nice weekend... the sun is back!

  Kati

  SvaraRadera
 2. Jag kan bara hålla med, ska man lämna en sådan kommentar måste man kunna stå för den. Så fegt att vara anonym!
  Trevlig helg. Kram

  SvaraRadera
 3. Hej
  Ja så fegt det är att svara anonymt. Det är okunskap och feghet att inte våga stå för det.
  Nu detta med knäcke.....kan inte säga vilken som är godast. är såld på de två sorterna jag inhandlade. Så jag rekommendera verkligen testa dem. Du kan inte bli besviken eller jo det kan du ju för vi tycker alla olika hehehe.
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Precis som du, jobbade jag igår...när solen sken som bäst och mest.

  Ja, dessa anonyma kommentarer, du vet ju vad jag tycker om både anonyma idioter och dess förehavande på bloggar....grrrr


  KRAM

  SvaraRadera