söndag 3 juli 2011

Tacksamhetsalfabetet: B


Just nu känner jag ingen större lust att skriva någonting, för när jag skulle leta efter bilder till detta inlägg så visade det sig att alla mina bilder tagna mellan maj 2010 och årsskiftet 2010/2011 är borta... Något har hänt med backupen och datorn är ju omformaterad... De enda bilderna jag har kvar från den perioden är de förminskade som jag visat på bloggen... Men jag skriver väl lite ändå...

Jag är tacksam för att jag har Botaniska trädgården alldels i närheten. Här illustrerat av den vackra Vitsippsdalen en dag i april 2009.

Jag är tacksam för min Blogg som har gett mig så mycket och alla trevliga Bloggvänner jag har fått, flera av er har jag träffat IRL.

Jag är tacksam för alla Böcker jag har läst och lyssnat på, älskar verkligen böcker. Just nu läser jag en bok och lyssnar på 3 olika (en i min vanliga mp3-spelare, en i min vattentäta mp3-spelare som jag har när jag simmar och en som jag lyssnar på i datorn när jag jobbar med sådant som inte kräver för mycket tankeverksamhet).

3 kommentarer:

 1. Fy vad tråkigt med bilderna! Själv bränner jag alltid ner dem på skiva för att vara på den säkra sidan, skulle aldrig klara att förlora så många bilder, så jag måste vara backup själv!!!

  SvaraRadera
 2. Jättetrist med dina bilder Lena. Man är verkligen sårbar när man har allt på datorn...

  Fina saker att vara tacksam för
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Men fy så trist med alla bilderna. Kram

  SvaraRadera