torsdag 18 augusti 2011

Håller mig stilla

Gomorron. Torsdag, snart helg. Det roligaste med att jobba igen är att man uppskattar helgerna bättre :) Idag har jag namnsdag, så grattis till mig och alla andra Lena och Ellen därute.

Det blev ingen simning igår... När jobbdagen var nästan slut lät jag som f-n på rösten, halsen krånglade, så jag bestämde mig för att låta bli. Jag vilar helt enkelt hals och axel de dagar som är kvar i denna veckan. Så får det bli. Jag har varken tid eller lust att bli sjuk nu.

Jag hade med mig datorn till jobbet igår för att visa vår IT-kille ränderna som kommer på min skärm. Detta innan jag lämnar in datorn igen, det kanske är något som går att fixa. Tror ni inte jag hade på datorn hela dagen utan att en endaste liten linje syntes? Jomenvisst. Inte har jag sett någon sedan dess heller. Lagen om alltings jävlighet kallas det visst. Linjerna kommer säkert att dyka upp ikväll igen eller nått. Jag får väl filma dem med kameran...

Jag vägde mig i lördags och konstaterade då att jag hade gått upp ca 2 kg sedan vikten stannade av vid årsskiftet. Det må väl vara hänt. Nu börjar vi om. Jag vägde mig i morse igen och då var vikten 0,5 kg lägre än i lördags, antagligen bara en slump, men en trevlig sådan. Jag skall ju vara med i Cornelias Rivstart 2011 - 2.0 och tycker att sådana minskningar kan få komma lite oftare. Nu fasen måste det hända något. Fast det kluriga i det hela är ju att jag inte vet vad jag skall förändra... jag får experimentera lite och så handlar det väl ganska mycket om psyket också. Nu har jag stått still så länge att psyket är inställt på det. Nu programmerar jag om för en nedgång. Tror ni att det kommer att funka?

Jag ställde ju frågan häromdagen hur jag skulle få i mig mer protein, och igår föreslog Norea att jag skulle äta bönor och linser. Tyvärr. Är allergisk mot alla typer av bönor och linser, och dessutom reagerar min mage på samma sätt som på gul lök, d.v.s. inte alls bra... :)

Har ni förresten smakat detta knäckebröd?

Det är mycket lyxigt och dyrare än vanligt knäcke, men å så gott att unna sig någon gång ibland. Så gott! Rekommenderas!

Ha en bra torsdag!! Nu skall jag ta och gå förbi Maxi på vägen till jobbet och köpa kvarg. Min är slut och jag glömde helt bort att köpa ny igår. Det får bli knäcke till förmiddagsmellis (orkar inte släpa med mig resten av ingredienserna till kvarg-mellis till jobbet).

2 kommentarer:

  1. Tycker du ska vända dig till en dietist inom primärvården eller en näringsfysiolog så du kan få hjälp med hur du ska sätta ihop dina måltider, speciellt om du har känslighet och/eller allergier för vissa matvaror och är magopad, så du verkligen får i dig allt du behöver.

    SvaraRadera