tisdag 16 augusti 2011

Skönt med rutiner igen!

Gomorron. Idag regnar det inte. Skönt. Som ni kanske har hört på nyheterna så hade vi "lite" regnproblem här igår... Jag var på jobbet 7.20 i vanlig ordning, jag har ju bara 7-8 minuters promenad dit. Det var ingen där, helt mörkt och tomt på folk. En kvart senare hade fortfarande ingen kommit, och jag började fundera på om det verkligen var måndag... 7.40 kom den första och sen droppade de in under en dryg timme. Den som kom sist var kollegan M, som bara bor en kvart bort med bil. Hon kom 8.30 ungefär, och hade väl åkt hemifrån 7.15 eller så. Översvämmade vägar och milslånga köer. Ganska skönt att kunna gå till jobbet och slippa sitta fast i en bil!

Det var kul att vara tillbaka igen och tjöta med kollegorna lite. Alla är inte tillbaka än, några gottar sig fortfarande. Skönt var det också med rutiner igen. Allt blir så mycket enklare då när mattiderna är fasta. Annika, du föreslog att jag skulle äta proteinrika mellanmål, och det gör jag på jobbet. Laktosfri kvarg med en liten skvätt Fun Light och så lite hackade hasselnötter. Massa proteiner i det, men så har jag ätit ända från början. Måste alltså ha MER proteiner ändå... Och Katarina, inte katten får jag plats med en proteinshake i magen efter lunch! Den är ju full av lunchen :) Får hitta en annan lösning på mina proteinproblem.

Jag fick en present igår, från kollegorna vars lägenhet jag passat lite när de var borta.


Det är ju de som brukar köpa min favorit balsamico-dressing i Tyskland när de är där. Här är två franska olje- och vinägerdressingar; den ena med balsamico och soltorkade tomater och den andra med citron och timjan. Skall bli spännande att prova!

Igår morse när jag vaknade så hade jag ont på en punkt på baksidan axeln/skulderbladet. Det gjorde inte ont förrän jag rörde vänsterarmen i ett visst läge, men då var det som jag tappade andan. Bad kollegan G, med nypor av stål, att massera punkten, och satan i gatan vad ont det gjorde! På lunchen gick jag till apoteket på Maxi och köpte Voltaren gel som jag fick hjälp att sätta på, för givetvis ligger den där punkten precis där jag inte når från något håll. Igår kväll skulle jag försöka smörja in själv, och fick mig ett gott skratt där jag stod och försökte med baksidan på en sked... Kletigt blev det i alla fall. Smärtan är kvar idag, så jag avvaktar lite med simning tills den släppt. Får nog köra en kur med Diclofenak/Alvedon/Omeprazol tror jag...

Ha en bra tisdag!

PS. Såg just att detta är inlägg 1.500 och det passar ju bra då bloggen fyller 3 år på torsdag! Grattis till bloggen i förskott!

3 kommentarer:

 1. Oh det där såg smarrigt ut! Du får berätta sen hur de smakade.
  Va har du nu hittat på med axeln?! Hoppas det snart ger med sig, oavsett vad det är.

  kram till dig

  SvaraRadera
 2. malinstraning.blogg.se - nu pushar jag för min blogg igen. Men det här är något jag bara måste dela med mig av till oss i Rivstart! Det här grejar vi :)

  SvaraRadera
 3. Visst är det skönt på ett sätt med rutiner men jag hade inte haft något emot att ha nån mer vecka semester :)

  SvaraRadera