onsdag 4 april 2012

24 månader på gymmet

Gomorron. Idag funkade larmet på mobilen. Tydligen är det någon vajsing med att Samsung Galaxy SII ibland stänger av sig själv när man har WiFi inkopplat. En bugg som tydligen skulle vara avhjälpt i och med att det nya operativsystemet IceCream Sandwich släpptes för några veckor sen. Jag, som alltid skall vara extra krånglig, hade inga som helst problem INNAN jag uppgraderade, men nu kommer alltså problemen... Jag har sagt till kollegan I-M att om hon inte sett något av mig på Facebook, bloggen eller Wordfeud klockan 6.30 så får hon ringa och väcka mig :) Eller också sa jag ingen tid, men hon läser detta, så nu vet hon :)

Igår fick jag tecknat mitt 24-månaderskort på gymmet. Nu var det en mer erfaren person i kassan som inte försökte skinna mig på 99 kr... Det känns som om man säljer sin själ för 7.176 kr... Förra året betalade jag ju kontant, men detta blir billigare. 299 kr/månad. Hade jag tagit 12 månader hade det blivit 449 kr/månad och då hade man inte kunnat frysa kortet eller överlåta det till någon annan. Lika bra att ta i ordentligt... Träna och simma vill jag ju. Till detta tillkommer ett årskort på Valhalla, för jag vill fortsätta unna mig min lördagsmorgonsimning som jag njuter så mycket av. Dessutom stänger Åbybadet 4-6 veckor varje sommar, och då vill jag ju ha någonstans att simma. Årskortet kostar 1.500 kr, det får det vara värt.

Maten går fortsatt bra. Igår var det en grönsaksdag (och proteiner så klart), så idag är det bara proteiner. Allt flyter på och jag är fortfarande inte sugen på något jag inte får äta. Det faschinerar mig, och jag är så glad för det. Är det kromet? Är det dieten? Det kan också vara så att det är all chili jag sätter i mig nu. Jag äter ganska mycket chili per dag, och det har en blodsockerutjämnande funktion och sägs även bota sötsug, alltså samma egenskaper som kromet sägs ha. Jag har heller inte kunnat hålla mig borta från vågen (för det trodde ni väl inte att jag skulle kunna) och den pekar stadig nedåt. Någon dag har jag stått still, en dag förra veckan hade jag gått upp, men annars är det neråt.

Ikväll skall jag inte göra något. Nästan :) Jag skall fundera igenom hur jag skall lösa maten i morgon, för det blir lite knepigt. Frukost hemma, sen mellis när de andra äter förstärkt fika (vi slutar kl 13 och har ingen lunchrast, så då bjuder företaget på smörgås vid 10). Direkt efter vi slutar skall vi åka till vår VD:s 50-årskalas, och då måste jag ha ätit lunch innan. Jag får väl göra en kycklingsallad och äta samtidigt som jag jobbar. På kalaset lär jag knappast hitta något jag kan äta, så jag måste ha ätit innan. Sen skall jag ju direkt till psykologen, så jag måste fundera ut ett mellanmål som håller sig i väskan ett antal timmar, men det löser sig nog.

Ha en bra onsdag!

6 kommentarer:

 1. va kul att det går så bra med maten. Blir glad för din skull, det känns som du äntlien hittat din grej.

  Krmis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag bara väntar på att den andra skon skall ramla ner... d.v.s. att nått går åt helvete eller att jag förstör det... Är glad varje dag det funkar! Kram

   Radera
 2. Intressant det där med kromet/chillin/dieten. Det kan ju vara en bra kombo med alla faktorer som funkar för dig.
  Jag säger som Lena S häruppe: kul att du hittat en grej som äntligen funkar för dig! :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kanske inte behöver få reda på det exakta svaret? :) Ibland får man bara konstatera fakta och nöja sig med det... Kram

   Radera
 3. Fan va glad jag blir för din skull! GÖTT Lena, keep up the good work!

  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack. det är du som skall credit, hade aldrig hört talas om dukan före du skrev om det. kram

   Radera