tisdag 3 april 2012

Varannan dag blir bra

Gomorron. Tur att jag vaknade vid 3 i natt. Flyttade ut till soffan för ryggen behövde ombyte. Kom åt en knapp på telefonen och den reagerade inte. Avstängd? Hade den laddat ur igen? Jag laddade ju den igår kväll. Den var skitsvår att sätta på, precis som om den inte ville för att det var för lite batteri kvar. Satte i den i laddaren och fick till slut igång den. 21 % batteri kvar. Varför hade den stängt av sig? Varför bara 21 % kvar? Detta är inte bra, jag litar ju på att den skall väcka mig varje morgon. Skall jag behöva ställa väckarklockan också, som backup? Jag vet att den inte var avstängd när jag somnade igår, för en av de sista sakerna jag minns är ett "plopp" från telefonen, som antingen betyder att jag har fått ett mail eller att någon har gjort ett drag i Wordfeud. Mysko.

Idag blir det gymmet. Tror jag hoppar simningen dock, tisdagar är helt hopplösa i simhallen. Jag tar med mig grejerna och kollar så klart, det kan ju vara så att det är bättre när det är påsklov. På tisdagar tränar ALLA grupper i MASS (Mölndals Allmänna Simsällskap eller nått..) och vi motionssimmare får 2 st 25-metersbanor (mot 3 st 50-metersbanor). Det brukar vara rätt fullt då... Insåg dock igår att jag inte kan träna på torsdag... Vår VD fyller 50 år och har öppet hus från kl 13 då vi slutar. Vi är bjudna allihop och vi är ett gäng som skall åka dit. Jag vill ju träffa hans fru som jag spelar Wordfeud mot :) Istället skall jag göra ett nytt försök med Life Mölndal på fredag morgon. Då är ju allt annat stängt.

Jag tror faktiskt jag skall köra varannan dag med grönsaker och varannan dag med bara proteiner. Man kan ju välja mellan 1+1 eller 5+5 och först tyckte jag att 5+5 lät skitbra. Men nu när jag har smakat grönsaker så inser jag att 1+1 är bättre :) Kan inte vara utan så länge som 5 dagar igen. Igår frös jag in 2/3 av min röra. Jag fryser i små burkar så att det blir platta "paket", då tinar de snabbare i mikron. Men jag hade "bara" 19 burkar, så resten tar jag ikväll. Jag ökade portionen från 50 g till ca 90 g (en skopa). Innan Dukan så fick jag ju anstränga mig för att äta extra mycket proteiner, och då drog jag ner på grönsakerna. Nu äter jag mycket proteiner vid alla mål och kan unna mig lite mer grönsaker ibland.

Ute är det svinkallt (-6°C) men jag vägrar att ta fram vinterjackan igen. Jag hängde undan den igår... Det får bli en tjock tröja under vårjackan, jag ger mig inte :) Ha en bra tisdag!

5 kommentarer:

 1. Ladda mobilen över natten istället. Det gör alltid jag, då håller den sig oftast över dagen och man kan ha i den på kvällen när man är hemma. Den laddar ju inte när den är full heller så det är ju ingen fara att ha den i för länge.
  /Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var inte det som var problemet. När jag väl fått igång den visade den 88 %. Den har helt enkelt stängt av sig själv över natten... Har hört av kollegor (alla som har företagsmobil har likadan som mig) att den ibland stänger av sig själv när man har WiFi inställt. Får kolla upp det där. Gillar inte att ladda över natten då den sitter i laddaren flera timmar med 100 % laddning. Inte bra för batteriet enligt forumen jag har läst på.

   Radera
 2. Ah, där kom ju svaret med burkarna! *haha**

  Jag körde vinterjacka OCH -kängor idag. *morr* Jag fick ge mig för konsten och de förfrusna lemmarna..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vinterjackan är undanpackad. Punkt slut. Vi har ju ingen snö, bara lite kallt. Men det löser jag med en tjock tröja. Dock drar det lite om fötterna då jag har mina "sommar" Reeboks... tur jag inte har så långt till jobbet!

   Radera
  2. En kollega brukar alltid säga att "man ska svettas in våren och frysa in hösten".
   Du kör efter tvärtom-devisen. *haha**

   Radera