torsdag 5 april 2012

Snart långledig

Gomorron. Kom precis ihåg att stänga av mobillarmet så att det INTE ringer klockan 5 i morgon (eller på måndag). Å vad det skall bli skönt med lite ledigt! Idag slutar vi klockan 13 och sen är det 4 härliga dagar ledigt.

Direkt efter vi slutar idag så skall jag och en hel del kollegor åka hem till vår VD som fyller 50 idag. Där minglar vi en stund och så hoppas jag att det går en bil åt mitt håll, eller åtminstone till Mölndal, så att jag är hemma senast 16.20. Då hämtar jag moppen och åker direkt till psykologen. Egentligen vill jag åka tidigare, för jag vill åka om MMSports och köpa sådana där kolhydratfria nudlar så jag kan testa dem. Någon träning hinner jag alltså inte med idag, men i morgon skall jag testa nya Life Mölndal.

Jag har varit på Maxi några dagar i rad nu, på jakt efter räkor till min påskmiddag. De andra skall ju äta påskbord, men jag vill ha bara räkor. Tycker dock att nästan 300 kr/kg är lite väl mycket... Skulle ha köpt tidigare, jag måste ju ändå frysa dem. Jag har lärt mig knepet hur man tinar räkor så att det inte känns att de har varit frysta. Lägg de frysta räkorna i en glasskål med en tallrik ovanpå. Låt tina i kylen i 1 dygn. Då blir de jättefina. Men jag inser att jag får ge mig och antingen köpa de svindyra räkorna eller också äta något annat, varmrökt lax t.ex. Delikatessen har öppet i morgon också, men jag tar för givet att räkpriserna inte gått ner. Jag som var så sugen på räkor... det skulle vara gott med räkor utan en katt som står vid fötterna och skriker konstant för att hon vill smaka.

Cornelia skall ju på "kollo" hos kollegan Hanna och hennes 2 döttrar, från lördag till söndag. Det skall bli spännande att se hur det går. Då kanske hon kan få festa på en liten klick smör, som hon älskar. Här finns ju inget sånt längre :)

Jag önskar er alla en skön Skärtorsdag. Någon mer som slutar tidigt idag?

4 kommentarer:

 1. Jag hoppas kunna sluta tidigare idag, men sånt vet man aldrig. KRAM

  SvaraRadera
 2. Tänk på att mirakelnudlarna ska ligga i sås så att dom tar åt sig smaken. Då är dom goda, naturella är dom ingen höjdare.
  Glad påsk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset, det är också vad jag har hört. Får se vad man kan skapa för sås av kesella och yoghurt :) Glad Påsk till dig med (vem du nu än är...)

   Radera