torsdag 19 april 2012

Delmål 1 CHECK!

Gomorron. Jag undrar varför jag alltid har såna problem med mina datorer... Detta är ju den tredje datorn efter jag bestämde mig för att köpa en ny i somras. Bestämde och bestämde... jag gjorde ju sönder den så att den inte gick att använda, hade inte så mycket val. Sen var det problem med skärmen/moderkortet på 2 identiska datorer efter varandra, så jag bytte märke och har nu en Samsung. Första gången jag märkte att det var problem med den var på påskafton, strax innan vi skulle åka till Ellös. Datorn skulle med, så jag kopplar loss nätkabeln och packar ner den, före jag packar ner datorn. Den gick alltså på batteri. Efter ca 20 minuter fick jag reda på att jag hade 10 % batteri kvar! ?????

Har inte orkat ta itu med det, men nu måste jag göra något. Igår var ju städerskan här, och då städar jag bort datorn, tangentbordet och mitt armstöd, så att hon kan torka hela skrivbordet ordentligt. Nu på morgonen så tog jag fram datorn, satte på den men kopplade inte in strömmen. Går på toa och bortstar tänderna och när jag kommer tillbaka är datorn DÖD. Den har alltså legat i garderoben sen igår morse, då den satt fast i nätuttaget, och nu hade den inte ens batteri nog att starta upp datorn. Så här skall det väl inte vara på en dator som är 4 månader gammal?? I med nätkabeln och uppstartningsprocessen fortsätter. Jag har, redan från början, aktiverat ett program som Samsung har förinstallerat och rekommenderar att man kör: ett program som sparar batteriet om man mest kör på nätström, eftersom det aldrig laddar batteriet till mer än 80 %. Trots detta klarar den inte att starta innan den dör... Trött jag blir!!

Till roligare nyheter: nu har jag ju inte satt upp några officiella delmål, men om jag hade gjort det så hade jag passerat ett idag. -5 kg på 24 dagar. Inte så illa pinkat om jag får säga det själv! Klapp på huvudet :) Fortfarande inga problem, inget fusk, inget sug, inga blodsockerfall.

Hos läkaren på vårdcentralen igår så blev jag inte mycket klokare. Hon hade ingen aning vad mina fingerproblem kom från, men höll med om att det kanske skulle vara bra att kolla lite mineraler. Passade på att ta de vanliga proverna med (B12, järn, kalk och protein). Sen gillar jag inte att jag tydligen inte skall höra något om allt är OK. Hur vet jag att hon inte glömt ringa? Det är tydligen OK att ringa och kolla, så har jag inte hört något i slutet av veckan så ringer jag.

Städerskan var här igår, hon kom på lunchen eftersom hon inte hade någon nyckel. Hon bad återigen om ursäkt och sa att hon skulle städa hos mig 2 h men jag skulle bara bli debiterad för 1 h. Bra deal. Emma, jag behövde inte ens be om det (eller förhandla...).

När det var dags att gå till gymmet igår så vägrade jag. Det var svinkallt ute, och det regnade. Istället gick jag en hel timme på gåbandet, i lagom takt. Svettig blev jag i alla fall och höften klarade det bra! Inte smärtfritt, men det gick. Samtidigt kollade jag på första DVD:n av The Mentalist, jag har lånat säsong 1-3 av lillebror. Skitbra! Det blev 4 avsnitt igår...

Ha en bra torsdag! Det skall jag ha...

12 kommentarer:

 1. WOW, grattis! Bra jobbat tjejen!!! Hejja dig!
  Jag har fuskat och kört grönsaker o protein på tok för många dagar nu.....det är fusk ur dietens synvinkel men inte annars. Jag har inte ätit något onyttigt, men jag har svårt just nu för rena proteindagar, precis som att kroppen skriker efter grönsaker. Tänk så mkt annorlunda man blivit på 2½ år....
  Är i alla fall jätteglad för din skull!

  Mysko med batteriet till din dator, kolla upp det. Jag hade stört livet ur mig på det.

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag har ännu inga problem med de rena proteindagarna, men jag håller med om att det är enklare att köra 1+1 än 5+5. Fortsätter så.
   Skall kolla med Samsung ang. batteriet, använder det inte så ofta, men det borde ju hålla mer än 10 minuter... Kram

   Radera
 2. Stort grattis till dina första 5 kg!
  Riktigt glad för din skull.

  Maggan

  SvaraRadera
 3. Hej och grattis, vad är det för diet du kör nu, har missat det, är det lchf? kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kör Dukan. Började 25 mars och mår skitbra. Dukan kallas också för proteindieten. Skulle aldrig klarar LCHF då jag mår skit av fett. Kram

   Radera
 4. Grattis till viktnedgången!

  SvaraRadera
 5. Grattis! Bra jobbat!!

  SvaraRadera
 6. Härligt Lena, vad kul med viktnedgången, bra jobbat!!!!


  Http://mammaT.blogg.se

  SvaraRadera