torsdag 26 april 2012

Familjekväll

Gomorron. Lite snällare signal att vakna till idag, ingen hjärtinfarkt :) Vem fasen kommer på att det är en bra idé att vakna av att en tupp skriker (inte gal, skriker)?

Igår hade vi en familjekväll. Vi räknade ut att det nog är 27 år sedan sist, minst. Det var då jag flyttade hemifrån. Inte att vi inte har träffats på 27 år, men att det bara var vi 5. Syrran, brorsan, pappa, styvmor och jag. Det var väldigt mysigt och trevligt och vi snackade många gamla minnen. Vi åt räkor och föräldrarna konstaterade att det visst går att dricka rött vin till räkorna ...

Jag har fortfarande inte fått svar på mina prover, vilket tyder på att de var OK. Mysko tycker jag, undrar om de verkligen testade för allt jag bad dem om. Måste försöka komma ihåg att ringa idag.

Igår fick jag ett mail från en relativt ny läsare. Jag är otroligt imponerad, borde egentligen göra ett diplom att skicka, men hon har läst allt jag har skrivit sen operationen i juni 2010... Fattar inte hur du orkade med mitt ordbajseri... :) Jag blev i alla fall otroligt glad för att du tog dig tid att skriva en rad och berätta att du läst och om dig själv. Tack!!

Idag stod det -6,0 kg på vågen. Jag är impad av mig själv :) Faktiskt! Våren 2009 var jag väldigt aktiv på Tradera. Jag köpte massa kläder. Mycket av det jag köpte var sommarkläder som var för små. Eftersom jag inte lyckades med att fortsätta gå ner så fick jag aldrig använt kläderna. Sommaren 2010 kom jag inte i dem. Sommaren 2011 kom jag inte i dem. Men i år SKALL jag i dem! Det borde funka i sommar. Troligen mot mitten/slutet av sommaren, för jag räknar kallt med att jag inte kommer att fortsätta med det höga veckosnittet så länge till. Bara jag får använda dem en liten stund så blir jag glad :)

Ha en bra torsdag!

9 kommentarer:

 1. Vad kul att du har så många läsare, men du presterar ju mängder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, men det är mest ordbajseri :)

   Radera
 2. God morgon! Jag satsar på "Bitch" 2013... i år är det försent ;)Ha en fin dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Menar du inte "Beach 2013"...? Det är vad jag satsar på i alla fall :)

   Radera
  2. Jo egentligen :) Vi är ett par på jobbet som ibland känner oss så sådana därav uttrycket bitch istället för beach :)

   Radera
 3. Så härligt, minus är minus. Härligt du hittat din grej. Hejja dig !!
  Jag har börjat räkna kalorier ;) se om det funkar för mig hehe
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tröttnar innan första dagen är slut om jag skall räkna kalorier... Därför passar detta mig så bra. Inget vägande och mätande. Lycka till! Kram

   Radera
 4. *skrattar fortf åt den där tuppen** :))

  HÄRLIGT med så mkt minus! klart du kommer i kläderna i sommar..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tuppfan... Vill ha tillbaka min egen mobil med den lugna fina låten jag vaknade till varje morgon. Jag vill kunna ta kort! Jag vill se när jag spelar Wordfeud! Gaaah!

   Kram :)

   Radera