onsdag 25 april 2012

Mini-telefon...

Gomorron. Vaknar efter en ganska crappy night, men det är bara att klistra på ett leende och orka med dagen. Inte mycket annat att göra. Höll på att få en infarkt när jag vaknade, för jag lämnade in min telefon igår och har nu en lånetelefon. Det fanns bara fyra signaler att välja mellan när det gällde larmet. Av någon idiotisk anledning valde jag att bli väckt av en tupp. Aldrig mer. Blev ju livrädd! :)

Pratade med dem på Samsung igår angående telefonen och de tyckte jag skulle lämna in den. Åkte till Telenorbutiken på Frölunda Torg direkt efter jobbet. Jag fick deras sista lånetelefon, en liten Samsung Galaxy 5. Tyvärr med äldre operativsystem än min, så de talade inte sanning när de sa i butiken att jag kunde få tillbaka alla mina kort och annat jag backat upp med programmet Kies. Inte heller fick jag tillbaka mina appar, som man får via Google med automatik när man har det nya operativsystemet. Men den går att ringa på, surfa på och ta kort med.

Sen att skärmen gör att jag skulle behöva bättre glasögon är en annan femma... jag ser INTE vad jag skriver t.ex. på Facebook. Min telefonskärm är 480 x 800 pixlar, denna är 240 x 320... Men jag kan, med ansträngning, spela Wordfeud i alla fall :)

Jag fick ett mindre roligt samtal, så jag kände mig inte på topp resten av kvällen. Det blev varken promenad eller träning. Höften var lite bättre igår, så jag hade tänkt våga mig på en kortare promenad. Får se hur det blir ikväll.

Ha en bra onsdag!

3 kommentarer:

 1. Låter inte kul detsamtalet :(
  Fick själv ett för ett par dagar sen att barnens(plast) farmor somnat in. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nope, det var det inte. Kan inte skriva mer tyvärr. Kram

   Radera
 2. glömde skriva att tack för kommentarerna hos mig. Kram

  SvaraRadera