söndag 22 april 2012

Resultat vecka 4

Gomorron. Varför är min katt inte så här söt på nätterna?


I natt har hon roat sig med att lägga sig som en halsduk om min hals, med tassarna på stämbanden. Inte alls bekvämt...

Resultatet för vecka 4 är -1,1 kg. Så jäkla nöjd! Totalt nu alltså -5,3 kg. Igår, när båda mina jeanspar låg i tvättmaskinen, provade jag ett par byxor som jag inte har haft på mig på länge. De gick att knäppa! Tajta, men de gick att använda :)

Igår höll jag på att bli tokig. De nya besvären med "restless legs" och även i händerna höll på att göra mig galen. Jag kunde inte sitta still på förmiddagen. Jag som älskar att börja lördagen med att sitta och lösa korsord och bara ha det bra. Istället tog jag moppen och stack och gjorde massa ärenden. Bland annat var jag inne i stan och köpte fler mirakelnudlar. På eftermiddagen gjorde jag en otroligt delikat och mycket enkel middag:


Mirakelnudlar, stekta i MASSA vitlök och chili med en liten skvätt saltreducerad soya och så räkor. Det var definitivt inte sista gången... 2 stora portioner blev det, och de tog slut igår. Man blir inte lika mätt av nudlarna som av vanliga nudlar.

När jag var på Maxi hittade jag denna:


Hade den inte innehållit så mycket annan skit så hade detta ju kunnat vara något för mig. Jag slänger ju äggulor varje dag... Men jag nöjer mig med vanliga ägg.

Idag vet jag inte vad jag skall göra. Jag hade planerat att försöka ta en lugn promenad i Änggårdsbergen idag, om det inte regnade, men nu vet jag inte. Igår kväll när jag låg och tittade på TV och skulle upp på toa, så sparkade jag av mig filten och det smällde till i höften. När jag väl reste på mig så vek den sig några gånger, så där som den gjorde för ett tag sen. Tror inte jag vågar ge mig ut på någon långpromenad idag... Vi får se.

Ha en skön söndag!

6 kommentarer:

  1. har du någon vän med hund? de skulle säkert uppskatta alla äggulor! Det är jättebra för pälsen..kanske något katten skulle uppskatta också? vår hund ÄLSKAR mina frukostar när han får ägggulor! hehe

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan kolla med grannen. Min katt går på en helt proteinfri diet, så äggulor är ingen bra idé :)

      Radera
  2. Grattis :) Så glad för dig att dieten funkar :)
    Keep going
    Kram

    SvaraRadera
  3. Vart köpte du dessa mirakelnudlar? Är det från www.miraclenoodle.se?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej. Från www.mmsports.se/shirataki-nudlar.html
      De finns här i Göteborg. Deras variant innehåller ännu färre kalorier och mindre kolhydrater än de du skrev om ovan. Billigare är de också.

      Radera