lördag 19 maj 2012

9 kg idag ;)

Gomorron. Idag rörde sig vågen lite mer och jag har nu gått ner 9 kg på 55 dagar. Fortfarande förundrad. Jag märker verkligen dessa 9 kg. Inte så att jag känner mig lättare, men jag ser verkligen att jag har gått ner. Jag är så glad att jag inte tillhör dem som inte kan se sin egen viktnedgång, utan de tror fortfarande att de såg ut som de gjorde när de började.

I alla fall känns det inte som en omöjlighet att jag kommer att komma i mål. Det är en underbar känsla.

Igår var det såpning som gällde mest hela dagen. Det var jobbigt att såpa, min arm fick en del stryk. Nästa gång skall jag använda mig av en roller istället för en pensel, det borde bli enklare. Efter första strykningen blev det en tripp till ÖoB för att köpa mer såpa, det går åt en del... På eftermiddagen, när andra strykningen torkat, kunde jag äntligen flytta alla möbler till rätt plats. Här är min altan tagen från utsidan:


I morgon skall jag åka till Plantagen och köpa blommor, har en massa krukor att sätta dem i. Idag blir det en tur till Ellös för att fira pappa som fyller på tisdag och min styvmormor som fyller nästa lördag. Det hade kunnat bli intressant om inte ett litet missförstånd klarats ut igår; Marita trodde att det var nästa lördag vi skulle komma... Vi har pratat om detta några dagar, men uppenbarligen har vi pratat om olika lördagar :) Hehe, tänk om vi hade ramlat in där idag och de inte var beredda...

Ha en skön lördag, ute skiner solen lite försiktigt. Enligt vädret skulle jag stannat i Göteborg idag, det blir kallare på Ellös. Men det goa vädret verkar i alla fall komma nästa vecka. Inte en dag för tidigt!!

7 kommentarer:

 1. 9 kg!? Sjukt bra!! Kram Åsa i N

  SvaraRadera
 2. Grattis till framgången! Ha en fin helg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och tack detsamma!

   Radera
 3. Aldeles fantastiskt! Ha det skönt på fina altanen. Kram KatarinaW

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Idag skall det bli lite molnigt och 18²C...

   Radera
 4. Galet bra jobbat!

  kram, pernilla be

  SvaraRadera