söndag 6 maj 2012

Resultat vecka 6

Gomorron. Tror katten att katten blev störd av fullmånen i natt, för det har varit ett jäkla liv. Tyvärr glömde jag att kolla på den, det hade varit fräckt att se.

Resultatet för vecka 6 är -0,6 kg, alltså totalt -6,6 kg. Det var en väldans massa sexor... :) Detta alltså trots "förstoppningen from hell", så jag är väldigt nöjd. Är fortfarande så otroligt förundrad över att JAG klarar av detta utan några som helst problem, efter 6 veckor. Fortfarande inte det minsta sötsug. Längtar jag om något så är det oftast sådant som är tillåtet. Visst, jag sticker inte under stol med att proteindagarna är lite tråkiga. Det är inte så mycket man kan variera lunch och middag då. Det brukar bli vitlöksklet (av kvarg) till allting, biff, rostbiff, räkomelett t.ex. och det kan bli lite tröttsamt. Men det är ju bara varannan dag. Det gör ju också att grönsakerna är så mycket godare när jag får äta dem.

Idag är det en grönsaksdag, så på min havreklipannkaka (som jag äter varje morgon) så hade jag inte bara en skiva kalkon, utan också en stor hög med ruccolasallad. Mums. Sen har jag ju min goda grönsaksröra, den äter jag till minst ett mål under grönsaksdagarna. Det går att variera lite mer.

Igår var det svinkallt. Fy katten, jag fick inte upp värmen efter moppeturen på flera timmar. Jag la ner det där med att tvätta altanerna, dels för att jag inte har fått högtryckstvätten än (kollegans dotter skulle ev. lämna den i helgen, annars får jag den i morron) och dels för att det är kallvatten jag skulle jobba med. Brr. När jag latat mig för mycket så klädde jag på mig skitkläder och gick ut och rensade rabatten. Jag har en under häcken på framsidan som såg för jäklig ut. Kallt var det, men jag fick i alla fall rensat bort en hel bärkasse med ogräs och gamla kvistar.

På eftermiddagen var jag med om något mycket obehagligt. Jag skall börja från början, och det var i torsdags som jag var på Telenor och hämtade min lagade telefon. Killen bakom disken tog lånetelefonen och plockade ur SIMkortet. Jag frågade om han inte skulle göra en systemåterställning av telefonen, men han sa att det skulle bli gjort sen när butiken stängt. Efter en stund frågade jag igen, för jag tyckte inte alls om att lämna telefonen så. Han GARANTERADE (han sa det med "versaler", långsamt och tydligt) att det skulle bli gjort. Jag tackar min lyckliga stjärna för att jag satt vid datorn i går strax före klockan 18. Plötsligt upptäckte jag att "jag" skrivit "Röv skall det vara" på Facebook. Det stod på min vägg med mitt namn.

Fick lite skrämselhicka och undrade vad fan det var som pågick. Gick in på aktivitetsloggen på Facebook och såg att några andra kommentarer (snuskiga/äckliga) skrivits i mitt namn på vänners väggar. Raderade dem genast och bad personerna om ursäkt. Sen skrev jag en rad om detta på Facebook och fick reda på av Katarina att hon fått ett oanständigt förslag från mig på Wordfeud. In där och kolla igenom alla loggar, och jag hade tydligen också skickat ett sådant förslag till min bror. Ingen annan, tack och lov. Bytte lösenord på Facebook, Wordfeud och Gmail. Jag tror inte jag hade några andra appar installerade på den telefonen, det var ju bara en lånetelefon.

Fy fan vad arg jag var/är. Idag klockan 11 skall jag hänga på låset på Teleonor-butiken på Frölunda Torg och skälla örona av dem. Jävlar vad de skall få höra. När jag kollade i aktivitetsloggen på Facebook så kunde jag inte se om jag skrivit något i de hemliga grupperna jag är med i, så där fick jag gå in i varenda grupp och skriva ett meddelande om vad som hänt, och be om ursäkt ifall "jag" skrivit något dumt. Det hade jag inte, men jag fick reda på av en tjej att hon hade sin telefon inne 4 ggr förra året och när hon fick lånetelefonerna så var de inte raderade, trots att de garanterade att de skulle vara det.

Jag tycker detta var fruktansvärt obehagligt, men som tur var så pågick det bara i 10 minuter eller så. Men vad hade hänt om jag inte suttit vid datorn? Förhoppningsvis hade någon ringt mig eller messat, för det är ju verkligen inte min stil att komma med sexinviter...

Kycklingen jag yoghurtmarinerade och grillade i tisdags går inte att äta... Den blev alldeles bränd och när man mikrar den så blir den stenhård. Jag får räkna den som förlorad. Jag bestämde mig ju då för att det lilla sockret som finns i den vanliga marinaden jag brukar använda (Santa Marias, utan olja), det må vara hänt. Det är ju inte så att man äter marinaden med sked... Så igår tog jag fram 2 kg till som nu har marinerad och tinat hela natten. Idag skall jag ut i kylan och grilla dessa, för å vad mycket godare det är med kolgrillat jämfört med grillat i ugnen.

Hoppas ni får en bra söndag!

8 kommentarer:

 1. Grattis till ytterligare minus, tycker du är SUPERDUKTIG!
  Ja, jag fick en liten chock när ditt mess kom igår och misstänkte att någon "hackat" ditt konto då det inte fanns på världskartan att du skulle skriva något sådant till mig.
  Hoppas du får rett ut allt.

  Kram till dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Tur att du inte trodde det var jag som skrev inviten... :) Kram

   Radera
 2. Grattis till flera mnus. Härligt att det går så bra. Läskigt att bli hackad på det viset.
  Ha en bra söndag!
  Kramis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Hoppas du får en bra dag du med! Kram

   Radera
 3. Frågan är om du inte borde polisanmäla de du råkade ut för!
  /A

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hotade med det. Vi får se vad de säger när de återkommer (när de pratat med ansvarig säljare och killen/tjejen som har mobilen). Kommer i alla fall att anmäla det till huvudkontoret.

   Radera
 4. Grattis och vad duktig du är med maten, lycka till i fortsättningen. Inte klokt med telefonen blir inte förvånad är själv Telenor kund och har fått bråka och stå upp för min sak många gånger. Ja borde polisanmälas...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar. Vi får se vad som händer, jag tänker inte ge mig i alla fall!

   Radera