söndag 13 maj 2012

Resultat vecka 7

Gomorron. Studsade upp för att kolla veckans resultat. Hade på känn att jag skulle slå mitt tidigare rekord som var -1,1 kg (räknar inte vecka 1 som var attackfasen då det alltid går snabbare). Japp. Nytt rekord. -1,4 kg som ger en total minskning på 8,0 kg. På 7 veckor! Helt otroligt. Andra kanske inte tycker att det är mycket, men ni "pratar" med tjejen som snittade 0,7 kg/vecka på Xtravaganza där man "åt" 480 kcal/dag. Så att överhuvudtaget hamna över 1 kg/vecka är helt otroligt för mig. Och att då göra det utan att lida eller ens tänka på att jag går på en diet är ännu bättre. Om någon inte fattat det än så kan jag berätta att jag är frälst på Dukan :)

Att sen också vakna upp och se att äntligen har de släppt Rumble for Android gör ju inte dagen sämre... Nu skall här spelas. Av någon mysko anledning var mitt användarnamn upptaget, så jag är zitalena1 ifall någon vill spela. Jag tycker om att veta vem jag spelar med så skicka gärna en rad och berätta vem du är :) Jag är total nybörjare, så ni som haft spelet för iPhone ett bra tag kommer att vinna stort... Fast å andra sidan är jag en jäkel på ord.

Nu skall jag inte fastna totalt i Rumble idag, för nu skall här såpas altan. Solen skiner ute och det ser inte ut som om det skall regna i alla fall, även om det nog inte kommer att bli speciellt varmt. Framsidan måste bli klar idag. Sen om jag i alla fall kan börja med att tvätta av baksidan (som är väldigt mycket större) vore det ju bra. Som tur är får jag låna kollegans högtryckstvätt så länge jag behöver den.

Igår blev det ett besök på gymmet och i simhallen. Skönt. Jag tror jag körde 55 minuter i gymmet och 25 minuter simning. Och vet ni vad jag gjorde? Jag sprang. På löpbandet. Bara 1 minut men ändå. Vågar inte springa mer för höften, men jag lyckades i alla fall få upp min puls från 90 till 140 :) Jag har så mycket lös hud på lår och mage att det är väldigt obekvämt att springa, jag kommer liksom i självsvängning :) så det kommer inte att ske ofta.

Jag är lite nervös för i morgon, för klockan 7 skall jag vara inne i stan för min första omgång stötvågsterapi för höften. Det kommer att göra ont. Men jag har gjort det förr, på ryggen, så jag vet att det är övergående, men när det håller på är det fruktansvärt smärtsamt. Inget jag ser fram emot. Vad jag däremot ser fram emot, och hoppas, hoppas, hoppas är att bli botad från den här jäkla trochanteriten. Håll tummarna!

Nu skall jag slöa lite till tills ÖoB öppnar, jag har bara en halv flaska grönsåpa. Ha en bra söndag!

9 kommentarer:

 1. Grattis till ännu ett fantastiskt resultat! Var hittar man boken? Ha en härlig dag!

  Carin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Carin. Jag köpte boken på Adlibris: http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9174242202
   Ha en go dag du med!

   Radera
 2. Vilket jättebra resultat på 7 veckor! Stort grattis =) Jag har också beställt boken så nu ska jag läsa på lite... Ha en fin dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maria, om du har Facebook så be om att få gå med i gruppen Vi Dukanare. Eller bli vän med mig så kan jag lägga till dig. Jättebra grupp med mycket stöd, pepp och idéer.

   Radera
  2. Det ska jag göra!

   Radera
  3. Bra!! Då ses vi där. Peta gärna på mig och säg vem du är :)

   Radera
  4. Har skickat dig ett meddelande på FB :)

   Radera
 3. Vad glad jag blir att du fortfarande följer mig! :)

  Vilja härliga resultat du får! Bra kämpat Lena! Nu blir jag supertaggade att följa i dina spår och tappa en massa vikt! :)

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Enkelt med Google Reader :)

   Du ser inte ut att ha så många kilon att gå ner :) Kram

   Radera