tisdag 17 juli 2012

Då gör vi ett nytt försök

Gomorron. Nu skall jag alldeles snart göra ett nytt försök att ta mig till simhallen, det gick ju inte så bra igår. Allt blev fel och tvärtom och i fel ordning. Men kattmat fick jag handlat när veterinären öppnade kl 7 och när jag kom hem och hällde upp den så var det till 1 st sur katt... Hon kan verkligen konsten att sura och markera detta; sitter på golvet mitt i rummet med ryggen demonstrativt mot mig.

Jag mailade faktiskt till Åby simhall igår och frågade varför de har så knepiga öppettider. Det är många som gillar att morgonsimma och då är det ju synd att man under sommaren bara kan göra det 2 dagar, och då i rad. Jag förstår att de har mindre öppet, detta är faktiskt första året på väldigt länge som de inte stänger 6-8 veckor, men att lägga de 2 tidiga dagarna på rad är ju lite dumt. Måndag/onsdag eller måndag/torsdag hade ju varit bättre. Svar fick jag igår också, och det hade något med arbetsmiljölag, mindre personal och minsta vila om 11 timmar att göra. De skulle i alla fall tänka på mitt förslag nästa år.

Jag bokade ytterligare en liten resan igår, men denna gången inte så långt: till Ullared :) Jag behöver nya BH:ar, köpte 4 st där när jag var där förra året. De är lite utslitna, och kanske kan jag gå ner en storlek. Är faktiskt tveksam till det, för dessa passar fortfarande perfekt, men vi får se. Bra märke, Swegmarks eller vad det heter, och jag betalade bara 59,90 kr/st. Priset jag sparar in på dessa BH:ar betalar bussresan :) Just BH:ar tycker jag är skitsvårt att hitta här hemma, eftersom jag INTE vill ha med bygel. Det är mycket obekvämt med bygel när man har en "övermage" eftersom i alla positioner, förutom möjligen om man står alldeles rakt, så skaver bygeln mot magen. Har man tur kanske det finns en eller möjligtvis två modeller utan bygel i en vanlig affär, på GeKås finns en hel vägg :)

89 kr/väg kostar bussresan och den utgår från Mölndals bro, precis bredvid där bussen hem till mig går. Nästa onsdag är det jag skall åka, löne-onsdag, vet inte om det var så smart. Men det var enda dagen då utresan härifrån var 11.40 och jag skulle vara framme 13.00. Alla andra dagar är utresan 7.40 och framme 9.00. Liiiite långt då hemresan är 17.30. 4,5 h borde väl räcka? Jag skall passa på att gå in i de 2 stora skoaffärerna och se om jag inte hittar ett par sandaler.

Det enda jobbiga med att åka buss är ju att jag får begränsa mina inköpt... men det mår väl plånboken bäst av... Jag tänkte att jag tar med min "dramaten" och min stora "Bolagret-påse" och så ställer jag dem i kundvagnen. Sen packar jag i dem allteftersom jag handlar, och när de är fulla får jag inte handla mer...

Oj, nu springer tiden iväg. Skall åka hemifrån om 20 minuter och frukost och mellanmål skall fixas och packas ner. Simväskan är färdigpackad och står i hallen. Idag skall jag dit!

Ha en bra dag. 4 arbertsdagar kvar till semestern :)

4 kommentarer:

 1. Jag gillar inte heller bygel i bh:n. Får ont överallt efter någon timme. Har därför mest sport-bh. Har stora bröst, 85 DD eller E. Swegmark är ett bra märke, och du hittar säkert massa annat fint också :)

  Kram, Pernilla be

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan man ha sport-BH när man har stor byst? Det trodde inte jag funkade... Min är ju inte så stor längre, bara låååång.... Har ju gått från 115 H till 80 D (eller kanske C). Platt som en pannkaka tills de rullas ihop.... Hoppas jag hittar lite roliga kläder och annat. Kram

   Radera
 2. just behåar ska jag köpa en miljard st när vi kommer till ullared.
  mina brukar kosta 439 kr nånstans, då jag har en udda storlek och egensinniga tuttar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, egensinniga tuttar :) Mina är totalplatta och jävligt långa. Värre än taxöron. Måste bara se om jag kan hitta en annan variant än den jag har, för även om den är superskön så sitter det en metallring PRECIS på toppen av axeln. Måste vara en karl som har designat den... Kram

   Radera