fredag 8 mars 2013

Äntligen fredag!

Gomorron. Å så var vi äntligen här. Fredag. Underbara fredag. Mitt sikte, hela denna veckan, har varit till kl 16.30 idag. Nu är det inte långt kvar. Denna veckan har varit överjävlig när det gäller trötthet och annan skit. Hoppas helgen blir mycket bättre än förra  helgen som var skitjobbig.

Innan jag kan ta fredag idag så skall jag handla, både kattmat och människomat. Då kan jag komma igång med min matlagning tidigt i morgon bitti. För tyvärr så tror jag inte att jag får sova så länge då heller. Jag hade tänkt handla efter psykologen och ett annat ärende igår, men så fick jag skjuts hem och hade hela ryggan full med tidningar. Då skulle jag behöva lämna av dem hemma och sedan gå till Maxi och tillbaka, och klockan skulle säkert ha varit 21 innan jag var hemma. Det orkade jag helt enkelt inte, så jag handlar idag.

I morgon blir det som sagt matlagning. Det blir nog älgbiffar, thaigryta med kyckling, tacogratäng, pannkakor, grönsaksröra och het färs, som det ser ut just nu i alla fall. På söndag kommer brodern och svägerskan och äter lunch, så någon rätt lagar jag lite mer av så att vi har något att äta då.

En annan sak jag ser fram emot är onsdag kväll. Då har jag dragit ihop lite folk som skall ha visning av Moyana Corigans produkter (krämer, hudvård, smink, schampo osv). Det skall bli kul.

Men nu tar i alla fall jag sikte på i eftermiddag! Ha en bra fredag!

1 kommentar:

  1. Ja så skönt med fredag :) och helg. Och våren är på gång. Kram

    SvaraRadera