torsdag 7 mars 2013

Så skönt att simma!

Gomorron. Jag tror jag får sluta med "gomorron"... det är inga goda mornar... I natt var jag klarvaken mellan 2 och 4, lite dumt när klockan ringer 5. Ställde om den till 6 innan jag somnade, men det räckte inte. Har ju varit som en zombie på jobbet denna veckan, så jag undrar hur det blir idag...

Simningen igår var underbar, jag blir verkligen lugn och stärkt av att simma. Måste fixa moppen (eller köpa en ny) så att jag kan börja morronsimma igen. Jag hade nog inte morronsimmat så mycket de här månaderna ändå, det har varit för kallt för det. Men just nu är det bara 1°C, så det hade gått utmärkt. Med moppen hade jag framförallt kunnat komma iväg på eftermiddagarna/kvällarna. Kollegan hade inte heller lust att gymma igår, utan skulle ta en promenad, men de åker ju förbi simhallen på vägen hem så jag fick skjuts.

Trots att det var vuxenkväll var det proppfullt med folk, eller kanske på grund av. Trångt som katten var det, men ljudnivån var lite mer mänsklig när det inte var massa skrikande barn i simhallen.

Idag är det torsdag, det betyder besök hos psykologen. Och att det snart är fredag och sen helg. Då hoppas jag att jag kan få sova lite. Denna veckan har varit överjävlig, så trött har jag varit. Det är ju inte bara att jag sover dåligt utan kroppen som reagerar på det som händer. Kul är det inte att vara så trött, det kan jag lova!

Jag börjar fundera lite smått på vad jag skall laga för olika maträtter i helgen. Jag ser till och med fram emot det. Inga storkok, utan 4-5 portioner av varje rätt. Då blir det lite variation. Jag fick ju lite älgfärs och hjortfärs av Anna när hon var här i januari, funderar på vad jag skall göra med dem. Jag pratade med en kollega igår, som är van vid att tillaga vilt, och jag berättade att jag ville göra biffar av färsen men inte hade någon aning om hur jag skulle krydda. Hon föreslog att jag mal torkade kantareller, enbär och timjan och blandar i. Glömde dock att fråga om hur mycket... Någon annan som har en bra idé? Jag vill ju inte "krydda sönder" viltfärsen...

Ha en bra torsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar