torsdag 14 mars 2013

En riktigt trevlig kväll

Gomorron. Idag hade jag inte sagt nej till att stanna kvar i sängen och sova lite mer och bara glömma bort allt som händer. Men det går ju inte. Måste jobba. Skall bli "intressant" att se hur det går idag, gårdagen var jävlig, idag kommer det att bli värre tror jag. Fick ett väldigt orättvist och tungt besked igår som förstörde slutet på en mycket trevlig kväll och natten blev kass, trots sömntablett. Jag var väldigt ledsen och Cornelia undrade vad jag sysslade med när jag grät...

Men nu tar vi den roliga kvällen istället. Vi var alltså hos Monica och Madde på Moyana Corigan och hade hudvårdsparty eller vad man skall kalla det. Maddes syster Linda var också där, henne har jag aldrig träffat förut. Jag hade varit på Maxi och handlat massa bröd och pålägg och fick mig en promenad på vägen dit (hoppade av bussen många hållplatser innan jag skulle). När jag kom fram gjorde jag i ordning fikat och strax kom de andra. Det var Metka och Ing-Marie från jobbet, min syster Åsa, kompisen Jenny och Ing-Maries dotter Rebecka.

Det luktades och smörjdes och pratades ett bra tag. Madde berättade om alla deras naturliga produkter och underbara dofter och vi fick testa det mesta. Sen fikade vi och fortsatte inne i sminkrummet. Det första man ser när man kommer in där är massa flaskor i härliga färger på rad:


Jag tycker det ser så läckert ut! Detta är några av deras Body Shower. Sen fanns det ett kakfat med massa Lippies för läpparna som också var i härliga färger.


Jag blev sminkad... jag sminkar mig ALDRIG. Jag har helt enkelt aldrig lärt mig hur, och sen är jag ju allergisk och van vid att kunna gnida mig i ögonen när jag vill och behöver. De enda gångerna jag egentligen sminkat mig är när jag skulle ha föreställning med min f.d. kör... Här är jag i alla fall. Jag tycker att perspektivet är lite skevt, känner inte alls igen mig. Sminkningen är "diskret och naturlig" och syns inte så mycket.


I alla fall så var det inte så behagligt att ha massa "gunk" i ansiktet, jag är ju inte alls van. Det började klia efter en stund, trots att Madde och Linda sa att det inte fanns något i krämerna/pudren som kunde börja klia... men jag är som sagt inte van att ha något i ansiktet.

Jag shoppade lite i alla fall. Det blev en liten Body Salt scrub med doft White linen (luktar nytvättat), en Body Shower med doft Asian lyche (svårförklarad, mycket god). Lite läppklet så klart, det beställer jag alltid. Och tack vare att jag var "värdinna" och mina vänner beställde såpass bra så fick jag ta en vara gratis för 250 kr. Det blev en stor Body Salt scrub med doft Lemon & Lime, jag la bara 35 kr emellan. Nu kommer jag att dofta extra gott ett tag framöver :)


Madde är i full färd med att sminka min syster och Ing-Marie tittar på.

Tack Monica, Madde och Linda för en trevlig kväll. Jag var inte hemma förrän strax före 22...

Vi får se hur denna dagen utvecklar sig, just nu har jag bara lust att gå och dra ett gammalt täcke över mig. Hoppas ni får en bra/bättre torsdag!

1 kommentar: