onsdag 13 mars 2013

Hudvårdsparty ikväll!

Gomorron. I natt har jag sovit gott :) Gick och la mig klockan 21 ganska precis, och tog då en sömntablett jag fått av mamma. Först testade jag ju tabletter jag fått av Marita, de var bra, men beroendeframkallande. Vill inte. Igår fick jag en karta av mamma, tabletterna heter Propavan och är INTE beroendeframkallande. När klockan ringde så stod Cornelia bredvid mig och gapade, jag vet inte om hon började med det då eller om hon stått där ett tag. Gott sov jag i alla fall, var bara uppe en gång på toa och somnade om ganska direkt. Att använda beroendeframkallande sömnmedel är väl OK om man bara skall göra det en kort period. Men eftersom jag redan innan detta hade problem med sömnen så är det nog ganska korkat att använda beroendeframkallande mediciner, då lär jag ju aldrig komma ur det.

På lunchen igår åt jag väldigt gott:


Min favoritlax; jägarkryddad (paprika och senapsfrön) varmrökt lax. Till detta sjögräsnudlar som är stekta i lite olja, mer sambal oelek, vitlökspulver och saltreducerad soya. Mums. Det var lite jobbigt att äta för en viss madam var väldigt intresserad av laxen...

Tyvärr kunde jag inte ha blusen jag köpte i förrgår... när jag skulle ta på mig den igår morse så upptäckte jag att det fanns flera små hål i den. Orsaken till att jag inte såg det när jag provade den på Lindex var att jag då hade ett vitt linne under den vita blusen. Igår morse hade jag ett svart. Ju mer jag kollade desto fler hål hittade jag. 5 tror jag det slutade på. Marita lagade ett på ryggen igår, men det blir inte snyggt så hon lagade inte resten. Det är bara att inse att en blus för 25 kr var "too good to be true", så jag får gå tillbaka med den. Eller också försöker jag hitta fler stjärn-nitar och sätter ut där hålen är... Vet någon var man kan köpa sådana?

Ikväll skall jag på "hudvårdsparty" eller vad man skall kalla det, hos Moyana Corigan. Det är jag som dragit igång det så man kan väl säga att jag är värdinna, eller något. Många blir vi inte, tror vi blir 5 bara. Tyvärr. Det var flera som sa att de skulle komma när jag gav dem 2 datum att välja på, men nu har de dragit sig ur. Jag har sagt till de som kommer att de kan ta med en kompis, men jag tror inte det var någon som skulle göra det. Jag tänkte i alla fall bjuda på macka med pålägg och grönsaker, istället för kakor och bullar. Så direkt efter jobbet blir det handling av färskt bröd med tillbehör, och sedan bussen till deras lokaler i Mölndal.

Ser på Facebook att det har snöat ymnigt nästan överallt. Här har vi fått ett tunt puderlager som inte täcker marken. Det får gärna stanna vid det, thank you very much. Hatar snö och vill ha VÅR NU!

Ha en bra onsdag!

2 kommentarer:

  1. Ja här har du en som oxå behöver ta sömntablett då o då el rättare sagt insomningstablett...För mej har det ju göra med mitt nattjobb, att jag har svårt ställa om annars. Jag klarar dock inte av Propavan eftersom de sitter i för länge för mej. Jag kan bli helt däckad dagen efter på en halv sån men tar jag en insomningstablett så somnar jag sött o vaknar pigg. :) Men det beror ju på om det är just insomningen el ständiga uppvaknanden under natten man har problem med.

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Somna har jag absolut inga problem med :) Oftast i alla fall. Jag tycker inte jag blir bakis på Propavan, jag är trött, men det känns som normal trötthet, inte bakiströtthet. Kram

      Radera