tisdag 12 mars 2013

Jaha...

Gomorron. Igår kände jag mig verkligen utsövd och sa till flera personer att sömn verkligen inte är underskattat. Hur viktigt det är för det psykiska och fysiska välmåendet att få tillräckligt med sömn. Jahaja. Nu sitter jag här igen... Somnade i soffan igår vid 21.30 och vaknade 00.40. Superpigg. Gick och la mig i sängen och läste en stund men fick ont i ryggen och släckte och vände på mig. Där låg jag. När klockan var 02.30 ungefär så tänkte jag "skit i konsekvenserna" och gick upp och tog 2 Atarax. De verkade efter en stund och det sista klockslaget jag minns att jag såg på klockan var 03.08. Innan jag somnade ställde jag om larmet från 05.00 till 06.00. Vaknade nu med en förbannad huvudvärk, det är väl tabletterna som inte riktigt lämnat mig. Fan också, kommer att vara skittrött idag.

Direkt efter jobbet igår gick jag till KappAhl. Jag skulle reklammera ett par jeans som jag köpte där i höstas. De hade fått en reva alldeles bredvid ena bakfickan och när jag var där i förr-förra veckan och köpte ett par nya (en storlek mindre) så visade jag personalen revan. De sa att det såg ut som ett tygfel och att jag skulle tvätta dem och komma tillbaka för reklamation. Det gjorde jag alltså igår. Men nej då, det gick inte. Jag hade rotat fram kvittot från september och det var alldeles för länge sedan. De drog och slet i byxorna och lyckades inte skapa någon ny reva, så det bidde inget med den saken. Himla tråkigt att de ger ut olika information...

Istället gick jag in på Lindex, jag hade ett Wrapp-presentkort på 50 kr som gick ut idag. Hittade en söt blus som kostat 299 kr, nu nedsatt till 150 kr. Med rabatt blev det 100 kr, helt OK.



När jag kom fram till kassa och betalade slutade det på 25 kr... Måste ha funnits en "halv reapriset-skylt" som jag inte såg. Jag bara tackade och tog emot. Vilket kap! 25 kr för en blus :) Ser nu att det ser ut som om det är en fläck på den nedre bilden, men det är bara prislappen med en stor röd prick som ligger under...

Jag var lite ledsen igår efter ett telefonsamtal, jag har nog levt lite som en struts de senaste dagarna. Något jag trodde var bättre var nog inte så bra, det gjorde ont att få reda på det. Kanske var det därför jag inte kunde sova i natt, tankarna bara snurrade. Annars brukar jag inte grunna så mycket, det är precis som om det sker i min hjärna utan att jag är medveten om det och så kommer tankarna upp när de är färdigbearbetade. Men inte nu. Nu grunnade jag.

Dags för frukost för mig och katten. Ha en bra tisdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar