söndag 17 mars 2013

Jaha.... snö??!!

Gomorron. Vaknar till ett helvitt landskap. Det här är INTE ok! Massa snö bara så där. Nej, det går jag inte med på. Så onödigt!

Igår var jag ute och gick ett bra tag och njöt av VÅRVÄDRET. 2 underbara promenader i Änggårdsbergen/Botaniska. Åt ena hållet och åt andra hållet. Det blev ganska jämnt en mil. Så här fint var det i alla fall:


Nu är allt det fina täckt med massa läskig snö :(

När jag kom hem var jag bra seg och stel, så det blev ett par timmar på kontorsstolen med korsord. Sen flyttade jag till TV:n, så inget mer vettigt blev gjort igår. Men jag älskar den där sega och stela känslan i kroppen, det känns verkligen att jag har varit ute och gått en bra bit.

Idag blir det ingen promenad, bara en massa bilåkande. Marita och jag skall till Ellös bara över dagen. Skall bli kul att komma dit igen även om det bara blir för ett par timmar. Så synd att det inte ligger närmare, för då hade jag varit där bra mycket oftare. Eller om jag hade haft bil (och körkort) så hade jag ju kunnat ta med Cornelia och åkt över helgen någon gång ibland.

Idag har jag i alla fall gjort något jag har tänkt på hur länge som helst... jag har raderat ungefär 500 av mina 1.200 bilder i mobilen... Massa skitbilder som det inte är någon idé att spara. Jag har ju inställt så att varje gång jag tar ett kort så skickas det upp till Google+ direkt. Det är det enda jag använder Google+ till, och bilderna publiceras inte, det är bara som en säkerhetskopia. Där har jag raderat onödiga bilder många gånger, men så länge de ligger kvar på telefonen så skickas de bara upp igen... Nu hoppas jag att jag har raderat nog, och någotsånär lika på telefonen och datorn :)

Dags att göra sig i ordning! Ha en bra söndag.

2 kommentarer:

 1. Tankar du inte över bilderna via datorn och sparar dem på extern hårddisk? Det gör jag minst 1 gång/vecka med min Iphone. Men jag ska kanske kolla upp det där med google+ eller det funkar bara med android?

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Funkar nog med både iPhone och Android. Ladda ner appen och kolla! Bilderna publiceras inte. Jo, självklart tankar jag också över bilderna till datorn, men jag har en gång tidigare trott att jag hade en backup, men missat 10 månader och förlorade alla de bilderna när jag formaterade om. Better safe than sorry... :) Kram

   Radera