onsdag 6 mars 2013

Simma

Gomorron. Hur kan man vakna, trött som om man just gått och lagt sig, efter 8 h sömn? Visserligen med 3 avbrott, men ändå... Att börja dagen med en huvudvärkstablett är inte heller så bra, men det börjar bli en vana nu.

Jobb igår igen. Jag var så trött hela dagen. Det som händer omkring mig nu gör att jag känner mig väldigt skör och svag hela tiden. Känslig. Jag gillar inte alls den känslan. Som om någon skulle kunna få mig att ramla bara genom att blåsa lite på mig.

När klockan var strax efter 20 igår kväll så insåg jag att det var ganska korkat att sitta framför TV:n och skela av trötthet... så jag gick och la mig. Skönt. Cornelia var extra kelig igår kväll så vi somnade gott tillsammans, hon på min arm.

Idag är det onsdag, det betyder gymdag för mig och kollegan. Bestämde mig igår för att inte lyfta skrot idag, det känns inte som en bra idé. Jag simmar istället. Det var väldigt länge sedan jag simmade (förbannade moppe som fortfarande inte fixat sig själv) och det tycker jag är rogivande och stärkande. Så får det bli och det ser jag fram emot. Onsdagar = vuxenkväll i simhallen från kl 17, så det blir lite lugnare än en vanlig vardagskväll.

I helgen måste jag ta mig samman och laga lite mat. Det var ju väldigt länge sedan jag gjorde det, jag "förbjöd" mig själv att göra något annat än steka pannkakor och tillaga kyckling, förrän jag ätit upp mestadelen av de frysta portionerna jag hade. Det har jag nu. Pannkakor behöver stekas, och flera maträtter behöver göras. Jag skall dock hejda mig från att göra enorma storkok, jag glömmer hela tiden av att jag inte äter så mycket som förr och så står jag där med 20+ portioner av samma maträtt...

Ha en bra onsdag!

2 kommentarer: