onsdag 26 juni 2013

Gymmet...

Gokväll. Har precis satt mig i soffan efter att ha krälat runt på golvet i förrådet. Varför? Där står min skrivare (trådlös) och jag har skrivit ut adresser på 150 kuvert till tackkorten som vi skall skicka. Det blir väldigt mycket snyggare än om vi skrivit dem för hand. Det som fascinerade mig var hur lätt det var att skriva ut adresserna. Jag hade gjort ett dokument i Word med rätt storlek på sidorna (kuvertets storlek). En adress på varje sida. Sen var det bara att stoppa kuverten i skrivaren och klicka på Print. Inga andra inställningar.

Jag skriver ut kuvert till jobbets julkort varje år, på en av våra stora värste-skrivare. Oj vad det är jobbigt i jämförelse! Jag måste ställa i storlek på "pappret" i skrivaren och råka jag tömma facket så får jag ställa in allt igen. Det får ju bara plats 5-8 kuvert i den manuella matningen, så det gäller att fylla på innan det tar slut. Jag kanske skall ta dit min lilla HP Laserjet inför julen i år? :)

Idag var jag på stötvågsbehandling igen. Jag blir inte bättre. Så nu har jag lovat honom att jag skall ta itu med detta med att gå regelbundet till gymmet. Han vill att jag går 2-3 ggr/vecka. Och ALDRIG gör uppehåll... Oj oj oj. Men jag skall i alla fall försöka. Han sa att för min del räknas inte promenader och simning som träning, i alla fall inte för att försöka fixa mitt höftproblem och mitt ryggproblem. Jag måste bygga upp mina muskler och styrka. Givetvis är simning och promenader bra, men inte för detta. Och just nu kan jag inte promenera eller simma, det gör för ont. Men det gör faktiskt inte ont att lyfta skrot på gymmet.

Jag var där direkt efter jobbet idag. Jag kör 12 maskiner och är klar på 40 minuter om det inte är någon kö. Det tar alltså inte så lång tid, så tidsbrist kan jag knappast skylla på... Jag SKALL göra mitt bästa. Ni får gärna peppa mig :) Och ni som är vänner med mig på Facebook, sorry om jag checkar in på gymmet varje gång (eller nästan varje gång), men det är för att peppa mig själv :)

I morgon är det kalas. Våran Vincent fyller 14 år. Inte klokt vad tiden går! Och på fredag kommer brorsan och hämtar mig direkt efter jobbet, för färd upp till Ellös. Där skall vi fira Marita som fyller år på lördag, och så skall vi (om vädret tillåter) "sjösätta" pappa (sprida hans aska ute på havet). Vi skall också skriva alla tackkort så vi kan posta dem i nästa vecka.

Idag har jag på mig denna tröjan:


Ja, det är en herrtröja. Ja, den är för stor. Men den var pappas. Jag förknippar den väldigt starkt med pappa och norpade den (med tillåtelse) när jag var på Ellös förra gången.

Ha en skön kväll. Här har det ösregnat nästan hela dagen och är grått och kallt. Jag har förstått att det varit bättre väder norröver. Njut så länge ni kan!

3 kommentarer:

 1. Vi får peppa varandra. Jag behöver också komma igång med nån träning, vet bara inte riktigt hur än. Jag kanske kan få några bra tips när jag ska till sjukgymnasten på vct nästa vecka.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var inte den jag föreställde mig, men den är jättfin på dig! Kämpa på med allt! Kram!

   Radera
 2. Klart jag e på att peppa! Du kan ju peppa ihop med oss via FB eller IG med #kickstart2gether :)
  Du är en kämpe, jag vet att du gör precis så mkt du kan o din kropp tillåter. Kämpa på, du är bäst!
  kram

  SvaraRadera