onsdag 3 juli 2013

Mitt hem...

Gomiddag. Sitter i min nystädade lägenhet och känner att jag har "tagit tillbaka den". Svårt att förklara, men allt som hänt under våren har gjort att lägenheten bara varit ett ställe att sova på, inte mer. I söndags planterade jag ju blommor på altanen. I måndags klippte jag häcken.


Före.


Efter.

Igår hängde jag undan alla vinterkläder som hängt i hallen. Idag har städerskan varit här, inget ovanligt, det sker ju varannan vecka, men dessutom har en fönsterputsare varit här. Så nu sitter jag här och njuter av min rena lägenhet och mina fina fönster. Det känns på något sätt som om jag bor här på riktigt igen. Fattar ni?

Idag blev det massa ärenden efter jobbet. En födelsedagspresent till en bloggkompis som är född samma år men 2 dagar tidigare än jag (idag alltså). En något egoistisk present till mormor Inga... hon har bara en sån där analog köksvåg, lite jobbigt när jag behöver väga saker när jag är där, så jag köpte en "riktig" våg till henne. Till mig själv köpte jag en ballongvisp. En blå :)

Nu är det fem arbetsdagar kvar till semestern. Fem gånger som klockan skall ringa. Jag går och lägger mig alldeles för sent på kvällarna så jag är ganska trött när jag vaknar. Inte för att jag kommer att sova så himla mycket längre när jag har semester, i alla fall inte första veckan. Sen kanske jag vänder dygnet lite :) Brukar vara så jobbigt att vända tillbaka bara...

I morgon efter jobbet skall jag till Lidl och kolla in lite av deras torsdagserbjudanden. Det var visst några tunikor jag var intresserad av. Sen skall jag hitta något att bjuda på till fikat på fredag. Jag brukar ha problem med att komma på vad jag skall bjuda på som jag kan äta själv (laktosfritt) men i år har jag bestämt mig för att köpa någon tårta/glasstårta till de andra och så GB:s supergoda laktosfria blåbärsstrut till mig. Enkelt och bra.

Nu skall jag kolla på ett par avsnitt av Rizzoli & Isles (säsong 3). Ha en bra kväll!

1 kommentar:

  1. Jag förstår precis hur du menar. Skönt att du känner dej hemma igen.
    Det blir enkelt och perfekt att bjuda på glass.
    Kram

    SvaraRadera