onsdag 17 juli 2013

Ullared igår

Gomorron. Idag är det exakt 2 månader sedan pappa dog. Tiden går så fort. Men istället för att tänka på det tråkiga så passar jag på att gratulera bästaste svägerskan på födelsedagen!!

Jag är "utkörd" ur mitt hem i 2 h idag när städerskan kommer. Jag har en lång lista med ärenden att göra, bland annat skall jag åka till Ung Cancer och lämna ifrån mig mina armband. Jag har ju satt sprutt de senaste dagarna, från 30 till 170 gjorda på bara 3 dagar tror jag. Det ser ut att vara många när man häller ut dem på bordet:


Sen skall jag luncha med en kollega som fortfarande jobbar, måste ändå till jobbet och hämta min lilla bordsfläkt. Min styvmors lägenhet blir väldigt varm på kvällarna så jag tar med mig min lilla bordsfläkt från jobbet så att jag kan sova. Jag är väldigt känslig för värme när jag sover.

Igår var jag alltså på Ullared. Jag fick rapporter från vänner på Facebook att det tydligen varit kö ända till Falkenberg på måndagen, så jag såg INTE fram emot att köa... Bussresan gick väldigt smidigt och det var bara att gå direkt in i varuhuset! Jag hade ju lite funderingar på hur jag skulle klara av att vara där i hela 6 h, men tiden bara försvann. Vi kom fram kl 9 och bussen skulle gå tillbaka kl 15. Mellan 12.30 och 13 skulle bussens bagageutrymme vara öppet, men då hade jag inte kommit ut från Gekås än...

Jag tog det lugnt och stressade inte. Provade massa olika BH:ar och till slut hade jag hittat rätt storlek och modell. 3 st blev det, för 99 kr/st istället för 300 som jag brukar få betala i stan. Minst. Och i stan finns det ju bara bygel-BH (vilket jag inte kan ha), här fanns det metervis med bygellösa BH:ar! Ett nytt skärp fick det bli, jag har tröttnat på att ha mitt gamla skärp (från när jag var som störst), när det är stängt så är änden bak på ryggen. Hittade ett nytt och först nu slår det mig att det var ett 85 cm bälte, och jag kan knäppa ett par hål in. Det innebär ju att min midja måste vara under 80 cm nu (gränsen för farlig midjebredd om jag inte är fel ute). Måste mäta någon dag.

3 tröjor och en tunika hittade jag också. Skitdåliga bilder nedan, sorry, svårt att ta på sig själv.


179 kr.


149 kr.


149 kr.


99 kr.

De ljusa tröjorna och tunikan är i storlek 40/42 (M) och jag var nästan på väg att inte köpa den blåa i "protest". Detta för att jag var tvungen att ta storlek 48/50 (XL) på den. Jag vill inte ha såna storlekar igen!! Måste vara något fel på storlekarna....

Ett "flip-case" till mobilen blev det också, med skydd både på bak och framsidan. Här hemma kostar såna ca 200 kr, men jag fick den för 69 kr. Jag har ju alltid mobilen i fickan och har tänkt mycket på att displaysidan är oskyddad. Jag har ju displayskydd, men om jag blir varm så är det ju mindre bra.

Sen blev det lite småtjafs, sånt som man alltid köper när man är där. Fast tvättmedel och sånt köper jag aldrig där, det är billigare på Ö.B. Men dessa 2 blev det också:


Här kan jag ha mina diskmaskinstabletter. 49 kr.


Jag är en "sucker" för ljuslyktor och kunde givetvis inte hålla fingrarna borta från att köpa en till... 49 kr.

När städerskan varit här idag skall jag ta fram stora resväskan och börja packa för Ellös. Eventuellt åker jag redan torsdag eftermiddag/kväll, då Marita är nere i stan då. Ganska korkat att hon åker bil då och jag kämpar med stora resväskan på fredag morgon.... Vi får se.

Ha en bra dag!

1 kommentar:

  1. Kul med massa shopping!

    Kan man få specialbeställa ett cancer-armband i en viss färg? Har redan ett sen innan men skulle vilka ha en till utan mixade pärlor.
    Kram! Ps du kan väl maila? suzieppp@gmail.com

    SvaraRadera