måndag 12 augusti 2013

Ingen bra början

Gomiddag. Bara en liten lägesrapport... Detta var ingen bra början på veckan. Jag som hade så bra träningsplaner... Träna idag. Simma imorgon bitti. Våtväst på onsdag. Simma på fredag morgon och träna på lördag. Men eftersom jag vaknade med förbannat ont i örat så sket det sig.

På jobbet var det INTE roligt att ha öroninflammation. Det bultar å bankar å blixtrar i örat/huvudet, och att då svara i telefon (vilket jag gör denna veckan också) är inte roligt. Hoppas verkligen det blir bättre snart för jag kan inte vara hemma från jobbet.

Just nu ligger jag i soffan och kollar på NCIS. Vilket jag också gjorde hela dagen igår. Kände mig urkass, och nu har jag ju svaret.

Med Maggie går det framåt, sakta sakta. Hon gömmer sig fortfarande mest, favoritstället är under soffan igen. Men de senaste nätterna har hon sovit på klösbrädan i mitt sovrum, och ibland kommit upp i sängen.

Hon älskar att vara ute på altanen och är inte lik någon annan katt jag bott ihop med. Hon går nämligen ut även om det regnar/är blött. Och hon äter INTE räkor... Men hon är väldigt söt :) Och på något sätt betyder det ju lite mer när hon inte direkt rusar i min famn...

Ha en bra kväll!

4 kommentarer:

 1. Krya på dig och jag tycker nog lite som du att den dagen hon väl kommer till dig så har hon ju tagit dig till sitt hjärta. :)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hoppas att ni snart blir bra kompisar du och katten!

  En fråga till dig och andra som läser din blogg:

  - När ni har gått ned så mycket som du Lena och många andra gjort - vad gör man åt skinnpåsarna? Kollade Biggest Looser förra säsongen när han den lite äldre vann och han såg ju ut som...ja smal var han ju men det kanske gick lite för snabbt! Hjälper vården till att rätta till konstigheter eller hur löser man det (om man nu ser det som ett problem så klart).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Enda sättet att bli av med skinnpåsarna är operation... Att gå ner jättesnabbt ger oftast väldigt stora skinnpåsar. Jag som har gått ner väldigt långsamt har dem med. Låren är jättefladdriga... måste ha baddräkt med lite ben för att inte skämmas ihjäl. Likaså armarna är jättefladdriga. Trivs inte alls in tröjor/linnen som inte har ärmar. Men när det är jättevarmt skiter jag i vad alla tycker och har linne ändå... Magen har stora veck och påsar, men de syns bara när jag är naken. Brösten är långa och "tomma" som taxöron, men jag har ju då gått från BH-storlek 115F till 80E, så det finns fortfarande massa kvar, men inte lika mycket :)

   Radera