söndag 15 september 2013

Invägning

Gomorron. Nu har jag internet igen! Härligt. 4 dagar tog det för Telia att fixa felet, som tydligen bara var i mitt hus (6 lägenheter). Rabatt på fakturan får man bara efter 5 dagar.

Invägning idag gav ±0 för Maggie och -1,2 kg för mig. Mitt resultat är OK, men Maggies? Nu har hon gått på denna "smalmat" sedan 30 juli, alltså 6 veckor. Hon skall ha 100 g/dag för att gå ner i vikt, men nu efter Kreta har jag dragot ner det till 80 g. Fortfarande ingen minskning. Mysko. Men vi fortsätter med det fodret, har inget annat val då jag har 20 kg av det i förrådet...

Ute regnar det och jag som skall moppa långt och mycket idag... Det är ju kördag 10.30-17.00. Något jag helt hade förträngt, kom inte på det förrän igår eftermiddag, var att det är kalas för svågern idag kl 15.00. Det konstiga är att jag var iväg och köpte födelsedagspresent från mig och min styvmor, men inte ens då kopplade jag att dessa 2 inte går ihop... Inte förrän flera timmar senare. Så jag får smita tidigare från kördagen och komma senare till kalaset. Kördagen är ute i Hisings Backa, det tar mig nog 45-60 minuter att moppa härifrån. Sen bor syster och svåger i Olskroken, det tar nog en halvtimme att moppa från Backa. Och sen skall jag hem, det tar strax under timmen... Så jag får inte glömma tanka innan jag åker!

Kenneth bad mig ta bort ordverifieringen som jag satte dit för ett tag sen, för jag fick väldigt många datorgenererade kommentarer. Visst, det kan jag väl, det är ju så sällan någon skriver något ändå... Nu skall kommentarerna godkännas istället. Får se om jag står ut med alla skitkommentarer.

Nu skall jag fixa frukost och packa ner lite mat att ha med mig. Det blir rostbiff och tzatsiki, enkelt och gott. Får väl ta med något mellanmål också.

Ha det bra i söndagsrusket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar