fredag 11 oktober 2013

Sångglädje

Gomorron. Äntligen fredag :) Alltid lika härlig känsla i kroppen när man vaknar en fredagsmorgon, så är det här i alla fall. Och inte en endaste plan för hela helgen, precis som jag gillar det bäst.

Förra veckan fick vi på jobbet reda på att det skulle vara en liten firmafest igår kväll, trots att det är arbete som vanligt idag. Detta för att folk från en av våra leverantörer skulle komma och dagens möten avslutas med bowling och middag. Jag älskar att bowla. Men jag fick tacka nej. Ikväll skall jag ju sjunga på Kulturnatta med min goa kör PicaPica, och igår kväll var sista repet. Och det enda repet med vår f.d. körfröken Madde som skall kompa oss på piano ikväll. Jag kände att jag inte kunde utebli från detta.

Jag är jätteglad för att jag gick dit. Vilken sångglädje vi fick fram igår! Vi kom dit och kände oss lite osäkra på repertoaren, skulle låtarna hålla för att sjunga inför publik? Men vi satte varenda låt igår och gick därifrån med väldigt mycket mer självförtroende. En sån härlig känsla! Nu hoppas jag bara att det kommer några och lyssnar ikväll... Jag tror ingen jag känner kommer, men man vet ju aldrig.

Annars har inte mycket hänt... kollar i mobilkameran för att se vad jag tagit kort på. Mest katten :) Här är en härlig bild på min "lilla" livsnjutare:


I morse väckte hon mig 4.15 (45 minuter före klockan ringer) och jag verkade vara utsövd, för jag kunde inte somna om. Hon är inte någon diskret katt precis, som kommer upp och lägger sig och vill kela. Nej, hon går fram och tillbaka, slänger sig ner på min hand och skall bli kliad, reser sig, går en vända till osv. Drygt 8 kg katt vandrar ju inte omkring i sängen obemärkt, speciellt inte eftersom jag bara har en 90 cm säng... Lika bra att gå upp så jag har varit uppe en stund nu. Undrar om kollegorna har ont i håret idag, eller gick de hem i tid? Jag är i alla fall pigg :)

Ha en härlig fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar