söndag 26 januari 2014

Länge sen...

Gomorron. Tiden går. Jag glömmer bort min blogg... Inte bra. Vad har hänt sen sist? Maggie har kommit fram ur sina gömställen och blivit väldigt mycket mer social. Jag får till och med hålla henne en kort stund. Här är en bild som togs av oss igår kväll.


Jag saknar en kelig katt. Hoppas hon blir lite mer kelig...

I onsdags var jag ute och körde lite med lillasyster. Vi körde på samma vägar som jag körde på med körläraren i måndags. Vid ett tillfälle gav jag min syster öronlock då jag skrek ut min frustration. Jag kunde inte starta. Fick bara kärringstopp. Så höll det på ett bra tag tills Åsa kom på att det kanske vore bättre om jag hade ettan i och inte trean... Sen gick det betydligt bättre :) Vi körde bara en halvtimme eller så, för jag blev helt slut i huvudet.

I torsdags var det meningen att vi skulle köra lite igen, och det var meningen att jag skulle till kören, men jag ställde in det. Jag hade fått frågan dagen innan om Ulrika kunde få sova här. Hon är från Götene och skulle vara i Alingsås på torsdagen och Göteborg på fredagen, lite onödigt att åka hem emellan. Så hon kom till mig och sov över. Jag hade ju kunnat lämna henne och åka iväg, hon hade hemuppgifter att göra, men jag ställde in. Det var så länge sedan vi sågs att jag ville umgås :) En av dessa härliga människor som jag träffat via min blogg. Här är vi (kass kvalitet):


Vi hade en väldigt trevlig kväll.

I onsdags blev jag också tillfrågad om jag kunde ge lite datasupport till föräldrarnas goda vänner L och A. Givetvis sa jag :) Det var meningen att jag bara skulle dit och sen direkt hem och "ta fredag", men det visade sig att de hade köpt färska räkor, och jag är ju inte den som är den. Ytterligare en mycket trevlig kväll med dem, och vi lyckades lösa dataproblemen också. Inte hemma förrän närmare 22. Innan jag åkte hem så diskuterade vi när de skulle komma hem till mig och kolla på en film vi har tänkt se ett bra tag nu, och vi kom fram till att lördagen skulle funka bra (alltså dagen därpå). Vi hade printat ut lite recept de var intresserade av från min receptsamling här på bloggen, och när jag sa att jag skulle laga min Nötfärsgryta under lördagen (ett av receptet de printat) så ville de väldigt gärna ha den.

Lördag morgon och 50 % på ALL köpfilm på Hemmakväll. Måste ut och handla :) Downton Abbey säsong 4 hade kommit ut. Halva priset av 349 kr är ju inte illa pinkat. Jag byltade på mig en väldans massa kläder då det var kallt ute, och kallare blir det när man moppar, och satte av. Hemmakväll i Flatås hade inte öppnat än, så jag fick åka ända in till Linnéplatsen. Där hade de Downton Abbey och en massa annat. Åkte hem med 2 sådana (en till Anna som är på Kanarieholmarna också), säsong 5-8 av Grey's antatomy (har 1-4 sedan tidigare) och säsong 2, 3 och 5 av Ghost Whisperer. De hade inte säsong 1 och 4 (de lyckades jag senare beställa från deras webbsida, också med 50 % rabatt). Så det bidde en del. Hoppsan...

Hem och laga mat och kl 17 kom L och A. De gillade verkligen min gryta och det var ju bra. Sen såg vi filmen En oväntad vänskap (The Intouchables). Mycket bra.

Idag söndag blir det en långpromenad genom Änggårdsbergen och Botaniska till Ung Cancer. Det var länge sedan jag var där och pärlade, eller pärlade hemma. Mina snören är slut, därför har jag inte kunnat pärla hemma. Skall hämta mer idag. Jag får se om jag stannar kvar och pärlar där eller åker/går hem. I eftermiddag skall jag köra lite med syrran igen, och hoppas kunna sätta mig och läsa lite teori innan dess. Det är så FÖRBANNAT tråkigt! GAAH!

Hoppas ni får en härlig söndag i kylan. Här står det -8°C på termometern (känns som -14°C). Brr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar